Opinie windows mobile 6.5

• 34 Odpowiedzi
  • 7534 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Kruszon92

• 334
  • HTC Diamond. Diamentowy telefon nie dla idiotów.
  • Sprzęt: Nokia e65. HTC Touch Diamond
Odp: Opinie windows mobile 6.5
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 21, 2009, 08:19:01 »
Ja na WM 6.1 posiadam SPB 3.0 i cos nie bardzo mi wspupracuje z WM 6.1. Nie raz przyjdzie sms  poprostu mi nie otwiera nie chce se włączyć  nie wiem czego to wina ale chyba wm6.1  nie bardzo wspułpracuje z SPB 3,0 

A tak nawiasem to polecam SPB 3.0 raz ze szybkie to cacko (wszystkie skróty jak na tacy)  dwa jak by mniej baterii schodzi ale to możne być tylko takie moje wrażenie :)
Od Czasu zakupu HTC moja dziewczyna jest zazdrosna.

hello kity telefon odbiegający od normy.

*

Offline piozus

• **
  • 174
  • Sprzęt: BB Z10
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 21, 2009, 09:16:44 »
SPB 3.0 i sobie konfib=gurujesz jak chcesz, wuszykaj w googlach filmiki z prezentacją jak to działa, zupełnie inny fon

A jaka to różnica Manilla czy SPB? Jak dla mnie lepszy od 6.1 będzie system, który pozwoli sie sam obsługiwac bez żadnych nakładek. Inaczej nie widzę sensu przesiadki, bo zmiany są, ale generlanie wcale nie takie duże żeby od razu ochować i achować  :-| a nauczyć się tego obsługiwać też trzeba (na co nie mam czasu :( )
-------------------------------------------------------------------------------------------
Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

*

Offline DymionD

• *
  • 80
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 21, 2009, 11:08:50 »
A jaka to różnica Manilla czy SPB? Jak dla mnie lepszy od 6.1 będzie system, który pozwoli sie sam obsługiwac bez żadnych nakładek.

No właśnie, wszyscy oceniają WM6.5 przez pryzmat sytemu 6.1 z nakładkami. Porównajcie sobie gołe systemy 6.1 i 6.5, wtedy ocena będzie miarodajna.
Można mieć pretensje do twórców nowego Titanium że tak to wymyślili a nie inaczej, ale wszystkim się nie dogodzi.

*

Offline Kruszon92

• 334
  • HTC Diamond. Diamentowy telefon nie dla idiotów.
  • Sprzęt: Nokia e65. HTC Touch Diamond
« Odpowiedź #33 dnia: Maj 21, 2009, 11:34:46 »
Co do samego wm6.1 to dość słabo wygląda bez nakładek...  i do tego  całkowity brak możliwości  sterowania palcem... Jak dla mnie to duzy minus

Ale co do szybkości wm6,1 bez nakładek to całkiem ładnie się sprawuje  wm6.1 nie wiem jak 6.5
Od Czasu zakupu HTC moja dziewczyna jest zazdrosna.

hello kity telefon odbiegający od normy.

*

Offline pepe64

• 665
  • Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
  • Sprzęt: BB 9700 (do pracy) HTC HD2 (do..zabawy)
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 21, 2009, 11:59:23 »
Kilka razy próbowałem się przesiąść na 6.5 ale po dniu użytkowania znowu powracałem do 6.1
Może kiedyś się przesiądę na 6.5 ale jeszcze nie teraz  :mrgreen:
z ust Pan mnię to wyjął;)
Andro:        MIUI 2.4.13 PL
Kernel:       tytungR14
Radio:        2.15.50.14
Karta:        8 GB Class 10