skusiłem się na ten ROM i okazuje się całkiem przyjemny

wyglądem i funkcjonalnością bardzo przypomina DI2.moje subiektywne odczucie to że jest ciut szybszy i jak dotychczas nie doświadczyłem różnych bugów na nim (problemy z sms czy zegarkiem).ważne jest też to że mamy do niego kuchnię i każdy może sobie modyfikować ROM jak chce.trzeba troszkę przysiedzieć i potłumaczyć niektóre programiki jak simmenager czy nagrywanie rozmów ale ogólnie jest bardzo dobrze.mam tylko taki jak dla mnie największy problem że te dwa menu jak na screenach są źle wyświetlane.gdzie to mogę ugryźć?czy to są elementy Menu Enhancement? nie jestem specem ale jak mnie ktoś nakieruje to chętnie sobie pogrzebię w tym

P.S.Problem rozwiązany.złe wyświetlanie tego menu powodował mod dogrywany przeze mnie robiący 4 kolumny w zakładce programy.niby był pod manile 2.1 a jednak...

coś widzę że ten rom zagości u mnie na długo.jest podoby do DI2 co mnie akurat odpowiada ale jest do niego kuchnia co daje nam duże możliwości konfiguracji romu pod siebie.potłumaczyłem sobie już kilka niedoróbek i będzie git

WIELKIE DZIĘKI za wykonaną pracę z tym romem.