Pisałem już o moim problemie w temacie romu qsqa (używam PROven v. 1.03), ale niestety nikt mi nie odpowiedział.
czy komuś na tym romie działa porada #18 z Tips&tricks (Zmiana klawiatury w zależności od położenia rysika)? Instaluję caba, wpis dodaje się do rejestru i zmieniam pole "StylusInSipName" na "FingerKeyb". Potem soft reset i... nic. Nie ważne czy rysik jest włożony czy wyjęty (próbowałem go też wyciągać w trakcie pisania smsa) - zawsze mam Klawiaturę. Czy ktoś ma podobny problem?
Przeczytałem
>TEN< temat i spędziłem nad tym problemem ponad 2 godziny

. Zauważyłem, że zmiana wpsiów w rejestrze i soft reset po tym zabiegu powoduje ustawienie odpowiedniej klawiatury, ale dla momentu gdy uruchamia się Diamond. Czyli jeśli podczas uruchomienia rysik jest wsadzony to mam klawiaturę ustawioną dla wartości "StylusInSipName", ale gdy np. piszę SMSa i wyjmę rysik, to klawiatura się nie zmienia (a powinna być taka, którą ustawiłem dla "StylusOutSipName").
Bardzo proszę o pomoc, bo już nie mam pojęcia czemu to nie działa, a bardzo mi na tym zależy (piszę sporo SMSów - czasami używam rysika, a czasami piszę palcami i ten programik bardzo by mi ułatwił sprawę). Będę wdzięczny każdemu, kto mi pomoże