Nakusek, wlasnie wypilem kawe i usiadlem spokojnie po pracy wiec nie bede tu puszczal zbytecznych slow, ale na drugi raz zastanow sie zanim zalozysz nowy temat, bo to nie kiermasz.
LONGU, zawsze mozesz mnie wesprzec w korektach i poprawkach dotyczacych 1 postu, ktory jak wszyscy wiedza, jest najwazniejszy, bo powininen byc podsumowaniem, tak jak to sie dzieje z dzialem FAQ, czy Tips & Triocks, sa one swietnie moderowane. Ja co prawda jestem juz troche wypaczony (ukierunkowany mocno) w grafice, bo siedze w tym juz za dlugo, dlatego z otwartymi ramionami bede czekal na nowe pomysly, bo takowych nie brakuje "sasiadom".
1.Wracajac do tematu tego dzialu, czy nie mozna bylo by jakos przypisac do przycisku prawej sluchawki rzeczy tak by sie one otwieraly po kliknieciu, a nie przytrzymaniu dluzszym?
2.Jest jakis patent na srodkowy przycisk? W sensie na jego obsluge, wiecie musniecie w prawo, musniecie w lewo, etc, obrot, super by bylo gdyby wlasnie te czynosci przyporzadkowac do danych skrotow, bo jak narazie srodkowy "dotyk" dziala w obsludze map i zdjeciach, czli ok, ale moze moglo by byc lepiej