0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam problem z poradą nr 6 a mianowicie wyłączenie dzwonka po obróceniu fona. Po wykonanym HR i zainstalowaniu Diamond Tweak, ACT i TF3D conf ta funkcja nawet przy recznej zmianie rejestru przez PHM nie działa. Nic nie pomaga wywaliłem nawet ACT z myślą iż może się "gryzą" i nic. Proszę o pomoc bo ta funkcja jest mi niezbędna a działać nie chce. Rom Ery 1.93 fabryka
witam,mam problem z poradą nr 34 - instalowanie romu z poziomu IS. po skopiowaniu pliku z romem do IS i wykonaniu SR nie chce przejsc do trybu BL, wyskauje informacja, że nie mozna otworzyc pliku boot.
Czy na takiej samej zasadzie jak wgrywanie rozmu z internal sotrage mozna wgrac radio ROM?
A zmieniłeś nazwę na DIAMING [ciach]
Cytat: pawmrog w Kwiecień 13, 2009, 00:49:36Mam problem z poradą nr 6 a mianowicie wyłączenie dzwonka po obróceniu fona. Po wykonanym HR i zainstalowaniu Diamond Tweak, ACT i TF3D conf ta funkcja nawet przy recznej zmianie rejestru przez PHM nie działa. Nic nie pomaga wywaliłem nawet ACT z myślą iż może się "gryzą" i nic. Proszę o pomoc bo ta funkcja jest mi niezbędna a działać nie chce. Rom Ery 1.93 fabrykaCiężko powiedzieć, dlaczego u Ciebie nie działa. Rozumiem, że robisz tak, że podczas gdy ktoś do Ciebie dzwoni, Ty odwracasz Diamonda ekranem do dołu? I nie wycisza? Dodam tylko, że ten trick nie działa, gdy masz wyłączoną skórkę telefonu.Pozdrowionka.
Czy istniej cab dla odbierz/ignoruj z suwakiem bo zaczyna mnie drażnić samoczynne odbieranie połączeń.
Sposób na głośniejszy dzwonek pobieramy AudioPara rozpakowywujemy i plik wrzucamy do katalogu windowsa ten drugi plik to troche mniejsze pogłoszenie dzwonka możliwe że pierwsze jest zbyt mocne niestety niemogłem przetestować bo niemam swojego sprzętu jeśli ktoś już to wrzucił to przepraszam ale znaleść niemogłem
Dodałem nowy punkt:36. Usuwanie paska przewijania w widoku SMSPozdrowionka.
A skad tam tego CABa mozna pobrac ?
Witam mam problem z muzyką w playerze TF3D... Otóż za każdym razem jak włączam jakiś utwór to odtwarzacz sie zacina, a jak już coś zacznie grać to po 3-4 s przestaje i dalej nic!!!!!!!!!!!! Próbowałem już wielu sposobów, lecz bez skutku....
"Odpalamy tworzenie nowej wiadomości tekstowej następnie wyciągamy i ponownie wkładamy rysik (powinny być odczuwalne delikatne wibracje). Uruchomi się program konfiguracyjny DredSensora."no niestety nie włącza mi się program.Wibracje odczuwam ale nic sie nie uruchamia
28. Zmiana koloru podświetlenia - autor porady: Maarcin Taki prosty sposób do zmiany podświetlenia , z zielonego , na praktycznie dowolny kolor .Edycja wartości DWORD :HKLM\Software\HTC\PHONE"highligchtColor" = "9F8F9F " - np. taki , można "pokombinować" , ten ( w układzie/systemie HEX ) , taki szarolekkofioletowy .Bazą do zmiany są te parametry kolorów: http://www.johncfish.com/bggallery/otherchart/index.htm