Cytat: Krzysiecw w Maj 28, 2009, 22:16:25Cytat: jarino w Maj 28, 2009, 22:08:24Super Krzyciecw jesteś boss =) no i podziwiam ten niebieski... takie osobiste pytanko... dużo musiałeś się bawić aby pozmieniać klimatyczny kolor z zielonego na niebieski ?czy nie ma z tym problemu ?Jakby nie było z tym problemu to robiłbym ROMy w całej gamie teczy z 3 Dni nad tym siedziałem szkoda ze to duzo pracy marzy mi sie zestaw czarno czerwony:)
Cytat: jarino w Maj 28, 2009, 22:08:24Super Krzyciecw jesteś boss =) no i podziwiam ten niebieski... takie osobiste pytanko... dużo musiałeś się bawić aby pozmieniać klimatyczny kolor z zielonego na niebieski ?czy nie ma z tym problemu ?Jakby nie było z tym problemu to robiłbym ROMy w całej gamie teczy z 3 Dni nad tym siedziałem
Super Krzyciecw jesteś boss =) no i podziwiam ten niebieski... takie osobiste pytanko... dużo musiałeś się bawić aby pozmieniać klimatyczny kolor z zielonego na niebieski ?czy nie ma z tym problemu ?
Rozmowy video nie dzialaj ;(
Pierwszy bad news Pamiętam, że w oryginalnym romie od HTC, też miałem kłopoty z wideorozmowami, nie widziałem rozmówcy (ani siebie), ale rozmówca mnie widział..http://rapidshare.com/files/238292797/DarkInnovation2_v4.0_Blue.zip.htmlhttp://rapidshare.com/files/238308680/DarkInnovation2_v4.0_Green.zip.htmlKrzysiecw powinien niedługo wrzucić linki również w pierwszy post (chociaż jak widać niewielu go czyta )
Z backupów nie rób nic więcej poza przywracaniem kontaktów bo system ci się wykraczy.HR rób dopiero jak pojawi się krzyżyk na ekranie kalibracji a po HR zobacz czy wszystko działa.Potem dopiero możesz sam coś doistalowaywać lub przywracać backup by wiedzieć czy to ty zawaliłeś.
Cytat: sudi242 w Maj 28, 2009, 22:25:13Cytat: Krzysiecw w Maj 28, 2009, 22:16:25Cytat: jarino w Maj 28, 2009, 22:08:24Super Krzyciecw jesteś boss =) no i podziwiam ten niebieski... takie osobiste pytanko... dużo musiałeś się bawić aby pozmieniać klimatyczny kolor z zielonego na niebieski ?czy nie ma z tym problemu ?Jakby nie było z tym problemu to robiłbym ROMy w całej gamie teczy z 3 Dni nad tym siedziałem szkoda ze to duzo pracy marzy mi sie zestaw czarno czerwony:)Na pewno powstanie dominik1980 równiez takowa chciał ... A z uwagi na piwo od niego jestem mu to winien Aczkolwiek jest przy tym duuuuzo roboty wiec najpierw skonczyłem ta co zacząłem czyli niebieska ...
witamjak wygląda sprawa zajętości RAMu po SR? Ile procent? Krzysiecw bez zbędnego gadania, robisz piękne romy niebieski - bajka
Krzysiecw :/ po wgraniu romu, po HR i pozniejszym SR przy uruchamianiu nie ma pytania o PIN, od razu wlacza sie TF. Trzeba wejsc w ustawiania i dopiero wtedy loguje sie do sieci.
Zauważyłem, że w zakładce "Ludzie" zdjęcia mam rozmazane. Co może być tego przyczyną?
Na początek podziękowania za kawałek dobrej roboty Znalazłem drobnostkę, a mianowicie podświetlenie przycisków w ActionScreenie (po wyborze przycisku Nowy) pozostało zielone. (ROM w kolorystyce blue)
U mnie po SR 60%, po paru godzinach wlaczonego diamencika (pare smsow, telefon, ustawienia) 65-71%śmiga aż miło.Nie znam się więc prosze nie krzyczcie Czy można sobie zaisntalować np. SMS Report Eraser PL lub inne programy z manili1 ? jest jakis problem z kompatybilnoscia ? czy smialo wszystko powinno dzialac ?
Cytat: jarino w Maj 29, 2009, 14:20:33U mnie po SR 60%, po paru godzinach wlaczonego diamencika (pare smsow, telefon, ustawienia) 65-71%śmiga aż miło.Nie znam się więc prosze nie krzyczcie Czy można sobie zaisntalować np. SMS Report Eraser PL lub inne programy z manili1 ? jest jakis problem z kompatybilnoscia ? czy smialo wszystko powinno dzialac ?SMS Report Eraser PL z wersją 3.0 działał wyśmienicie. Jak w tej wersji jeszcze nie wiem ponieważ testuję na razie aparat.
Działa jak powinien ? Bo ciekawi mnie to z uwagi na to ze ja tego błędu nigdy nie miałem ...