Zawsze można Manilę wyłączyć więc nie widzę problemu. Jedynym mankamentem może być tylko to że Manila zajmuje pamięć na fonie

Co do Backupów to ja osobiście nigdy nie miałem problemów ale to tylko dlatego że zawsze robię backup tylko kontaktów i nic więcej bo nic więcej nie jest mi potrzebne.
Programy mam zainstalowane na IS w folderze Program Files i z tamtąd przywracam ręcznie większość programów jakie są mi potrzebne poprzez zrobienie odpowiedniego skrótu do Start/Programy.
Nie robię formatu IS podczas HR więc wszystko co tam jest mam nadal.
Jest niewiele programów które należy instalować na pamięci telefonu lub instalować je ponownie a do większości wystarczy jedna instalacja i tylko skrót do nich w Start/Programy.
PS. Na tym ROMie zostanę chyba bardzo długo bo nie widzę powodu by go zmieniać na jakikolwiek inny do codziennego użytku, chyba że wyjdzie jakaś jego aktualizacja to czeka mnie flashowanie

Może jak znajdę jakiś wolny czas to potestuję inne ROMy szczególnie zawierające WM6.5 ale do tego ROMu raczej będę wracał długo gdyż jest aktualnie najlepszy do codziennego użytkowania i praktycznie oprócz błędów Manili2 nie zawiera żadnych innych na moim telefonie

Wszystko działa cacy i tak ma być

Gratuluję udanej pracy