ROM pierwsza klasa

Szybki i stabilny. Wszystko wydaje się być dopracowane już od samego początku. To bardzo dobrze, bo nie trzeba dużo zmieniać pod własne wymagania (dużo rzeczy jest odpowiednio ułożonych już od samego początku), np. skróty do aplikacji, mapowanie przycisków, foldery czy inne tego typu rzeczy. Podoba mi się kolorystyka - choć wolę niebieski niż zielony, nie jest źle

Jestem pozytywnie zaskoczony. Po wyłączeniu zbędnych rzeczy, dopicowaniu ROMu do własnych upodobań mam na starcie zajęte 48% RAMu, co moim zdaniem jest niezłym wynikiem. Chwila zabawy i dochodzi do 70%, ale jeśli nie dotykam opery to nie przekracza 70-tki. Jest naprawdę dobrze.
Problemy jakie zauważyłem:
- na starcie wyskakuje klawiatura (wtedy kiedy ładuje się FT3D, gdyż raz TF3D nie chciał mi się załadować na starcie i klawiatura nie wyskoczyła)
- bardzo często nie pojawia się okno do wpisania PINu. Trzeba ręcznie włączyć i wyłączyć moduł telefoniczny aby wpisać PIN i aby telefon działał.
- nie mogę zmapować jakiegokolwiek folderu w sieci lokalnej. Dawniej mogłem bez problemu. Teraz jak wchodzę do "Network Plugin", przeglądam siec, widać mojego lapka, klikam na menu rozwijalne i wyskakuje klepsydra, myśli myśli myśli i tak bez końca. Podobnie jest w TotalCMD w pluginie LAN, tak samo, ładuje się bez końca. Bardzo to dziwne. Any idea?
Krótko mówiąc jest to najlepszy ROM jaki używałem do tej pory

Jestem bardzo zadowolony Krzyciecw, że dzielisz się z nami swoją ciężką pracą., tym bardziej że też studiuję i wiem co znaczy mieć sesję na karku i pociąg do PDA

Jedno pytanie: Czy mogę uzywać HardSPLa w wersji 1.93 z Twoim ROMem? Ma to jakiś związek? Czy musi być 1.40 OliNex?