Może dałby mi ktoś jakies linki do kodeców avi dla mojego diamonda?? bo nie hulaja filmy... Oczywiście diamond z Rom-em Krzysiecw...
Spróbuj od innej strony:
HTC Touch HD Video Converter v1.0 - to program do naszych Touchów, do także do Pro i Diamonda, deklarujesz rozdziałkę ekranu i konwertujesz do kodeka x264 który to jest sprzętowo wspomagany przez HTC. To jak na razie najlepsza forma oglądania filmów na naszych Diamentach. Co prawda konwertowanie trochę trwa, ale obraz jest potem super...
A ja mam inne pytanie - Czy ktoś wie jak przestawić w Manili wygląd kalendarza tak, żebym miał sobotę i niedzielę na końcu tygodnia? A nie niedzielę na początku a sobotę na końcu? Szukałem w opcjach jakoś nic nie zauważyłem, szukajka też niewiele pomogła... Może ktoś ma na to prosty sposób?
BTW, Krzysieć, v3.0 Jest na prawdę niezła
Śmiga aż miło 
Kalendarza manili nie ruszysz

Chyba ze potrafisz poruszac sie po plikach lua

Ja niestety tej umiejetnosci jeszcze nie posiadłem ... Gdybym wiedział z czym to sie je to sam bym przeprotował manile2 z Topaza

Aczkolwiek jakby nie było ... Niedziela dosc często jest uwazana za 1 dzien tygodnia ... Tak czy siak ... Tego nie zmienisz :/
EDIT: Z kompresji LZX chyba nici :/ sflashowalem skompresowanym ROMem i ... Niestety Diamond nie zbootowal :/ Troszke stresu sie najadlem bo jakby nie było nie chciał bootowac i pomyślałem ze to by było na tyle z moimi wypiekami

... Ale po zastanowieniu jak tu wgrac poprzedni działajacy ROM przywrociłem go do zycia wchodzac w BL i flashując normalnie działający ROM przez program ... Tak więc nie wiem czy cos wyjdzie z tego LZX :/