[08.01.10][ROM][2.10][21054][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2[Sense 2.1]

• 4321 Odpowiedzi
  • 701954 Wyświetleń

Odp: [7.05.09][ROM][WM6.1 PLK] Dark Innovation 2 (v2.0) [Manila2]
« Odpowiedź #300 dnia: Maj 12, 2009, 10:47:36 »
A ja mam małą sugestię. W oknie dialera jest fajna zielona klawiatura numeryczna która fajnie wygląda a nad nią kontakty wybierane ostatnio podświetlone takim szarym kolorem który zlewa się z czarnym tłem. A może by tak na zielono podświetlać zaznaczony kontakt żeby był lepiej widoczny? Nie wiem jak będzie to wyglądało więc można by było sprawdzić. V 3 zapowiada się super. Nie mogę się doczekać. Pozdro.

Mozesz sobie sam zmienic ten kolor na co Tylko chcesz ;) Wprowadzasz kolor w postaci kodu FFFFFF - to akurat jest biały 000000 - to czarny itd ... W kazdym programie graficznym masz taka tabele kolorów ;) A ten kod kolory wpisujesz w HKLM/Software/HTC/Phone  highlightColor dword:424242 (taki jest obecnie)

A jaki jest kod koloru twojej klawiatury numerycznej - tej zielonej z dialera ??

*

Offline kucharz

• **
  • 107
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #301 dnia: Maj 12, 2009, 10:50:05 »
Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi :ok: faktycznie nie skojarzyłem że Diamond1 ma inną rozdziałkę i m.in. stąd problemy z nową manilią :O~ Na szczęście nie są to rzeczy które uniemożliwiają poprawne działanie pocketa, więc na pewno ROM zagości na dłużej, przynajmniej do pojawienia się Twojej aktualizacji :P

pozdrawiam :ok:

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #302 dnia: Maj 12, 2009, 10:51:35 »
A ja mam małą sugestię. W oknie dialera jest fajna zielona klawiatura numeryczna która fajnie wygląda a nad nią kontakty wybierane ostatnio podświetlone takim szarym kolorem który zlewa się z czarnym tłem. A może by tak na zielono podświetlać zaznaczony kontakt żeby był lepiej widoczny? Nie wiem jak będzie to wyglądało więc można by było sprawdzić. V 3 zapowiada się super. Nie mogę się doczekać. Pozdro.

Mozesz sobie sam zmienic ten kolor na co Tylko chcesz ;) Wprowadzasz kolor w postaci kodu FFFFFF - to akurat jest biały 000000 - to czarny itd ... W kazdym programie graficznym masz taka tabele kolorów ;) A ten kod kolory wpisujesz w HKLM/Software/HTC/Phone  highlightColor dword:424242 (taki jest obecnie)
A jaki jest kod koloru twojej klawiatury numerycznej - tej zielonej z dialera ??
Zakładam ze nie masz programu do grafiki i nie masz jak tego sprawdzic ;) DLa chcacego nic trudnego.   KOD: 9cd30c  Aczkolwiek to jeden z kolorów bo jak widzisz przyciski sa roznokolorowe ... Odcien zieleni ale na niego sklada sie kilkanascie/dziesiat odcieni.

EDIT: Myśle czy czasem nie zrobić jakiejs skórki pod domyslny windowsowy Dialer. Poniewaz on w połączeniu np z S2U2 (odbieraniem przesuwaniem) sprawia ze mamy 10% wiecej RAMu a uzytecznosc jego jest moim zdaniem identyczna... Jedynie nieco inaczej wygląda ... A jesli nie widac roznicy w działaniu to po co przepłacac RAMem ? Co o tym myslicie ?
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 11:04:18 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #303 dnia: Maj 12, 2009, 11:20:01 »
Krzysku kiedy wypuscisz w swiat v 3.0 ??? Juz nie moge sie jej doczekac, tych nowych ikonek itp : ) A tak ogolnie to musze zrobic hard reseta to i odrazu wrzucilbym v3.0 : ))

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #304 dnia: Maj 12, 2009, 11:43:12 »
Krzysku kiedy wypuscisz w swiat v 3.0 ??? Juz nie moge sie jej doczekac, tych nowych ikonek itp : ) A tak ogolnie to musze zrobic hard reseta to i odrazu wrzucilbym v3.0 : ))

Wypuszcze jak będzie w pełni gotowy ... A myślę, żeby jeszcze dodać kilka rzeczy ... Typu PIMBackup w folderze Kopia , Advenced Configuration tool itp.  No i jeszcze nad tym domyslnym Dialerem WM mysle.

*

Offline mike100

• 596
  • Sprzęt: BB 9780, BB Playbook
« Odpowiedź #305 dnia: Maj 12, 2009, 11:47:19 »
ja korzystam ze standardowego dialera.  zero opóźnień  :ok:
jeszcze na romie orange - czekam z flashowaniem, aż będę pewny, że 3 płyta główna jest już ostatnią...
zamiast manilii mam SPB shella 3 :ok:

jak będę flashował to Toim romem Krzychu.

Pozdr.

High Tech Crap
BB 9780, Clarion Map790
Dell Vostro 3300, BB Playbook w drodze :)

*

Offline kucharz

• **
  • 107
« Odpowiedź #306 dnia: Maj 12, 2009, 11:50:58 »
Jeśli chodzi o mnie - jeśli dialer WM miałby jakiegoś ładnego skina, który sprawi że przyciski będą wystarczająco duże (niestety standardowy czarny WM jest tragiczny jeśli chodzi o ergonomię podczas wybierania numeru) to jestem na TAK, tyle że wówczas nie będzie slide2answer, S2U2 nie używam, bo jakoś mi nie podchodzi, ale mam do tego pocketshield, który tak nie obciąża systemu i baterii, a skutecznie blokuje ekran przy połączeniu.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #307 dnia: Maj 12, 2009, 12:04:32 »
Jeśli chodzi o mnie - jeśli dialer WM miałby jakiegoś ładnego skina, który sprawi że przyciski będą wystarczająco duże (niestety standardowy czarny WM jest tragiczny jeśli chodzi o ergonomię podczas wybierania numeru) to jestem na TAK, tyle że wówczas nie będzie slide2answer, S2U2 nie używam, bo jakoś mi nie podchodzi, ale mam do tego pocketshield, który tak nie obciąża systemu i baterii, a skutecznie blokuje ekran przy połączeniu.

Właśnie chce sprawdzić czy mozna zrobic większe przyciski i czy nie jest to w jakis sposob zablokowane przez system. Ale to dopeiro jak bede w domu ... narazie jestem na uczleni ... Takze konkretnej daty wydania v 3.0 nie jestem w stanie podac ... Postaram sie jak najszybciej.

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
« Odpowiedź #308 dnia: Maj 12, 2009, 12:11:13 »
Nie wiem czy już był to gdzieś poruszane wcześniej, ale czy da się coś zrobić żeby w momencie gdy odpowiadamy na sms w tej zakładce manili2 z kontaktami i historią połączeń wyświetlić gdzieś ilość wpisanych znaków?

A tak na marginesie to może komuś sie spodoba takie tło jak dodałem + screen z mojego sprzętu z tym tłem.
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

« Odpowiedź #309 dnia: Maj 12, 2009, 12:46:10 »
Ja poczęstuję was dialerem który sam sobie zrobiłem (chyba z 6 rożnych wersji) i wygląda zdecydowanie fajnie z tym romem.
P.S - nadal czekam na odpowiedz dotycząca albumów ze zdjęciami i filmami oraz ich prawidłowego wyświetlania.

*

Offline vene

• 15
« Odpowiedź #310 dnia: Maj 12, 2009, 13:10:53 »
Co do nowych ikonek to mam takie pytanie. Chodzi mi o ręczną zmianę ikony dla jednego programu, a dokładnie:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419005
swoją drogą można by to dodać do romu bo jak na mnie włączenie/wyłączenie wifi przez action screen to trochę za daleko.
Oczywiście jak już robisz nowy zestaw ikon to byłbym wdzięczny jeśli odpowiednia by się w zestawie znalazła nawet bez programu (to sobie samemu można dograć.

Wracając do Krzysiecw Default Contacts.cab  ten cab nie zmienia podmapowania pod przycisk więcej w kontaktach manili. Fakt że rozwiązanie aktualne (po zainstalowaniu caba) jest całkiem sensowne bo można mieć i to i to. Z czystej ciekawości zapytam czy jest możliwość zmiany manili też.

« Odpowiedź #311 dnia: Maj 12, 2009, 13:49:36 »
podzielę się jeszcze moimi tapetkami, polecam numerek 2

*

Offline Weedo

• 17
« Odpowiedź #312 dnia: Maj 12, 2009, 17:26:08 »
Mam jeszcze takie dosc abstrakcyjne pytanko.
Chcialbym moc czasem poslugiwac sie jezykiem arabskim w telefonie. Czy jest taka mozliwosc, zeby takowy doinstalowac? orientuje sie ktos moze?

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #313 dnia: Maj 12, 2009, 19:32:11 »
Mam jeszcze takie dosc abstrakcyjne pytanko.
Chcialbym moc czasem poslugiwac sie jezykiem arabskim w telefonie. Czy jest taka mozliwosc, zeby takowy doinstalowac? orientuje sie ktos moze?

Jesli tylko znajdziesz pliki manili odpowiadajace za Arabski jezyk w manili to nie widze problemu ;) Jesli chodzi o reszte systemu to moze byc problem ... Pozdrawiam.

« Odpowiedź #314 dnia: Maj 12, 2009, 19:59:32 »
Swietny rom Krzysiek, bardzo podoba mi sie kolorystyka, ikonki i funkcjonalnosc calosci. Pracuje sie na tym z przyjemnoscia.
Widzialem jakies narzekania dotyczace pozerania pamieci przez rom, u mnie po SR jest 62% a w czasie normalnej pracy wynosi okolo 74% i nie przekracza 80%.
Mam pytanie, gdy wybieram zakladke Nowy funkcje Bluetooth zalacza sie ona bez widocznosci urzadzenia, czy mozna ustawic aby od razu urzadzenie bylo widoczne?

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #315 dnia: Maj 12, 2009, 20:11:23 »
Swietny rom Krzysiek, bardzo podoba mi sie kolorystyka, ikonki i funkcjonalnosc calosci. Pracuje sie na tym z przyjemnoscia.
Widzialem jakies narzekania dotyczace pozerania pamieci przez rom, u mnie po SR jest 62% a w czasie normalnej pracy wynosi okolo 74% i nie przekracza 80%.
Mam pytanie, gdy wybieram zakladke Nowy funkcje Bluetooth zalacza sie ona bez widocznosci urzadzenia, czy mozna ustawic aby od razu urzadzenie bylo widoczne?

Niestety tego problemu nikt nie rozgryzl :/ WM poprostu nie zapamietuje tego ustawienia ... I ja nic z tym nie moge zrobic ... Ciesze sie ze ROM sie podoba ... Czyli jak widac nie tylko u mnie nie przekracza 80% u mnie rowniez max zuzycie przy normalnym uzytkowaniu to 73%... co przy tylu bajerach jest naprawde dobrym wynikiem ... Sama manila2 je duzo wiecej RAMu niz manila1.

« Odpowiedź #316 dnia: Maj 12, 2009, 20:18:10 »
Zapomnialem o jednym problemie, mianowicie nie potrafie wlaczyc opcji raportow sms. Zaznaczam, ze chce otrzymywac klikam OK, jednak nie zapamietuje mi tego ustawienia i raporty nie przychodza.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #317 dnia: Maj 12, 2009, 20:25:39 »
Zapomnialem o jednym problemie, mianowicie nie potrafie wlaczyc opcji raportow sms. Zaznaczam, ze chce otrzymywac klikam OK, jednak nie zapamietuje mi tego ustawienia i raporty nie przychodza.

O ktore raporty wam chodzi ? Ze SMS został wysłany takie okienko wyskakujace ? Czy zwrotny sms ze SMS został dostarczony ?

« Odpowiedź #318 dnia: Maj 12, 2009, 20:44:13 »
Ja w kwestii formalnej. Kręcące się kółeczka z WM 6.5 podczas oczekiwania na załadowanie jakiegoś programu kręcą się na tle czarnego kwadracika a chyba lepiej by wyglądały jakby się kręciły bez niego ??  :worried: Czy bez sensu coś piszę?? Jeśli zwracam za bardzo uwagę na wygląd to nie bierz tego pod uwagę. Twój ROM jest już tak dopracowany że pomyślałem że czs na pierdoły.  :sleepy:

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #319 dnia: Maj 12, 2009, 20:48:33 »
Ja w kwestii formalnej. Kręcące się kółeczka z WM 6.5 podczas oczekiwania na załadowanie jakiegoś programu kręcą się na tle czarnego kwadracika a chyba lepiej by wyglądały jakby się kręciły bez niego ??  :worried: Czy bez sensu coś piszę?? Jeśli zwracam za bardzo uwagę na wygląd to nie bierz tego pod uwagę. Twój ROM jest już tak dopracowany że pomyślałem że czs na pierdoły.  :sleepy:

I to był cały problem w tworzeniu WaitCursora .. Niestety BMP nie obsluguja przezroczystosci a w tym dll musza byc wasnie bmp ... Jakims cudem Microsoft to osiaga :/ Ale moj sta wiedzy nie pozowlil mi tego osiagnac ... 2 dniszukałem po całym internecie probowałem wszystkiego ... Zawsze tło wypelniał mi biały kolor ... Wyciagniecie BMP z WM 6.5 nie dawalo zadnyh rezultatów bo te BMP były bardzo "dziwne". I chcac znalezc konsensus aby zatosowac waitcursor z  6.5 i zeby jkos to wygladalo na 6.1 ... musiałem zrobic je na tym tle ... Niestety :/

*

Offline yoyo

• 383
« Odpowiedź #320 dnia: Maj 12, 2009, 21:01:33 »
ciekawostka ...
w romie domyslnie jest klawiatura htc bez strzalek ale mozna ich uzywac
sa one ukryte, jesli przytrzymasz enter i powoli zjedziesz w dol to wyswietli Ci sie strzalka w prawo, potem mozna paluchem leciec w lewo by uzyc innych strzalek ktore tez sie wyswietlaja ;-) badz w odpowiedznim miejscu ekranu 'zjechac w dol', odpowiednio dla polozenia kazdej strzalki

co do waitCursora: (max3d)
 "Co do .bmp to faktycznie alphy nie ma i trzeba radzić sobie maską, osobnym plikiem z alphą, kluczowaniem koloru itp."
wiec sam bmp wyciagniety nic nie da, musisz jeszcze ... czegos poszukac ;-)

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15013
http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15015
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 21:19:45 wysłana przez yahuto »

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #321 dnia: Maj 12, 2009, 21:16:23 »
ciekawostka ...
w romie domyslnie jest klawiatura htc bez strzalek ale mozna ich uzywac
sa one ukryte, jesli przytrzymasz enter i powoli zjedziesz w dol to wyswietli Ci sie strzalka w prawo, potem mozna paluchem leciec w lewo by uzyc innych strzalek ktore tez sie wyswietlaja ;-) badz w odpowiedznim miejscu ekranu 'zjechac w dol', odpowiednio dla polozenia kazdej strzalki

co do waitCursora: (max3d)
 "Co do .bmp to faktycznie alphy nie ma i trzeba radzić sobie maską, osobnym plikiem z alphą, kluczowaniem koloru itp."
wiec sam bmp wyciagniety nic nie da, musisz jeszcze ... czegos poszukac ;-)

kombinowałem z ta dodatkową maska w PS CS4 na wszelkie mozliwe sposoby opisywane w kilkudziesieciu miejsach w necie ... Nie udało mi sie tego zmusic do działania :/ Te posty rowniez czytałem ;)

EDIT: Właśnie testuję chyba ostateczną wersję ROMu 3.0 ... Zawarłem w niej m.in zmieniony SKIN dofeaultowego Dialera WM gdyby ktos chciał z niego skorzystac zaoszczedzając w ten sposob 10% RAMu. Jedyny minus to to ze domyslny Dialer nie ma SLIDE TO ANSWER ale gdy ktos uzywa PocketShield albo S2U2 to nie ma problemu :) A oto jak będzie wyglądał nowy skin Dialera WM. Nic więcej nie dało sie zrobic :/ Rozmiar przyciskow jest automatycznie zmniejszany przez system stad nie dało sie tu zbyt wiele pozmieniac. Jak sie przyjzycie tym czarnym przyciskom to na 3 z nich widac takie mikroskopijne kropeczki ... z nimi tez nie potrafiłem sobie poradzic ... uzywałem roznych grafik ... Ale na urzadzeniu tego tak nie widac ;) Praktycznie w ogole nie widac :) Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 23:27:35 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #322 dnia: Maj 12, 2009, 23:39:23 »
Świetny jest ten skin do dialera i myślę że będzie wystarczający do działania Pocketa a tym samym jeśli pozwoli zaoszczędzić dodatkowo 10% RAMu to bateria nie zdechnie już tak szybko :D

A jestem jeszcze ciekaw czy nie dało by się wyrównać szerokości wszystkich przycisków do jednakowej co dało by szersze przyciski numeryczne a trochę węższe te z prawej strony :?:

PS.
Te kropeczki to dopiero po mocnym wpatrzeniu się widać więc nie będą przeszkadzać :D

EDIT:
A czy nie dało by się zaadoptować tych dwóch pasków ślizgowych S2A z WM6.5 :?:

Jeszcze ja bym zmienił napis Rozmowa na Połącz i zmienił kolor tego przycisku na zielony jak zielona słuchawka ale to moja sugestia tylko :D
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 23:45:57 wysłana przez gadowsk »
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #323 dnia: Maj 12, 2009, 23:44:44 »
Świetny jest ten skin do dialera i myślę że będzie wystarczający do działania Pocketa a tym samym jeśli pozwoli zaoszczędzić dodatkowo 10% RAMu to bateria nie zdechnie już tak szybko :D

A jestem jeszcze ciekaw czy nie dało by się wyrównać szerokości wszystkich przycisków do jednakowej co dało by szersze przyciski numeryczne a trochę węższe te z prawej strony :?:

PS.
Te kropeczki to dopiero po mocnym wpatrzeniu się widać więc nie będą przeszkadzać :D

Niestety ... rozmiar przyciskow z tego co widze jest poprostu hardcoded ... I zebym nie wiem jak zmodyfikował rozmiar grafiki ... to system i tak wysiwetli przyciski w tym rozmiarze ... :/ Ale wydaje mi sie ze i tak nie wyglada zle ... a 10% RAMu droga nie chodzi ;) Przy uzywaniu ROMu z tym Dialerem plus masa innych programow chodzacych w tle (Lumos, S2U2, nueDynamicClock, itd....) zuzycie RAM jest na poziomie 65%

A co do pasków z 6.5 ;) Az taki dobry w te klocki nie jestem ;) Gdyby sie dało chlopaki z XDA juz penie dawno by to zrobili ... A z tego co wiem nawet starego menu na wm 6.5 sie nie da odpalic:) To jest inny system ... inne pliki wszystko inne :)

Jeszcze ja bym zmienił napis Rozmowa na Połącz i zmienił kolor tego przycisku na zielony jak zielona słuchawka ale to moja sugestia tylko :D

To pewnie siedzi w plikach tlumaczeniowych mui ... a ja nie mam narazie pojecia gdzie ... A odnosnie zielonego koloru ... wowczas te kropeczki sa bardziej widoczne :) Stad ten kolor. Ten Dialer jest tylko zrobiony po to jak komus nieustannie brakuje RAMu i szuka kazdej mozliwej deski ratunku zeby go zwiekszyc ... Ja chcac zapewnic ROMowi te wszystkie nowinki niestety nie moge juz zjechac z pamieci RAM. Cos za cos :/ Manila2 zzera go zdecydowanie wiecej niz manila1. Aczkolwiek wynik 73% procent ktory osigam przy normalnym dialerze to przy tych wszystkich fajerwerkach naprawde dobry wynik.
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2009, 23:51:50 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #324 dnia: Maj 12, 2009, 23:53:19 »
Skoro tak to trudno się mówi :-|
A jak wygląda standardowy ekran do odbierania połączeń bo ja znam tylko ten z HTC :?:
Jeśli jest bardzo nieużyteczny to trudno trzeba będzie doinstalować S2U2 żeby nie odbierać przypadkowo połączeń podczas wyciągania telefonu z kieszeni.
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #325 dnia: Maj 12, 2009, 23:56:18 »
Skoro tak to trudno się mówi :-|
A jak wygląda standardowy ekran do odbierania połączeń bo ja znam tylko ten z HTC :?:
Jeśli jest bardzo nieużyteczny to trudno trzeba będzie doinstalować S2U2 żeby nie odbierać przypadkowo połączeń podczas wyciągania telefonu z kieszeni.

Wyskakuje dymek z dołu z informacja kto dzwoni... A Odbierz i Odrzuc jest na softkeyach ... Z tego co pamietam :) Gdyz sam uywam s2u2 (gdzie mozna ustawic samo odbeiranie poałaczen niekoniecznie musi on blokowac urzadzenie)

*

Offline wozny87

• 298
  • Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta.
  • Sprzęt: HTC HD2 (Leoś)
« Odpowiedź #326 dnia: Maj 12, 2009, 23:59:13 »
albo Answerkeys Disabler i wtedy używać hardwareowych przycisków do odbierania/odrzucania ;)
ROM: HyperDroidGBX v9
RADIO: 2.15.50.14
OPERATOR: PLAY

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #327 dnia: Maj 13, 2009, 00:00:31 »
albo Answerkeys Disabler i wtedy używać hardwareowych przycisków do odbierania/odrzucania ;)

A i owszem ;) Mozna i tak ... mozliwosci jest kilka ... ja dostarcze narzedzie ;) A reszte kazdy sam juz dobierze pod siebie :)

*

Offline ziupo

• 329
« Odpowiedź #328 dnia: Maj 13, 2009, 11:48:33 »
A .NET 3.5 zawarłeś w ROMie?

Przyznaję się, że nie czytałem całego tematu.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #329 dnia: Maj 13, 2009, 13:56:58 »
A .NET 3.5 zawarłeś w ROMie?

Przyznaję się, że nie czytałem całego tematu.

Tak.