Świetny jest ten skin do dialera i myślę że będzie wystarczający do działania Pocketa a tym samym jeśli pozwoli zaoszczędzić dodatkowo 10% RAMu to bateria nie zdechnie już tak szybko 
A jestem jeszcze ciekaw czy nie dało by się wyrównać szerokości wszystkich przycisków do jednakowej co dało by szersze przyciski numeryczne a trochę węższe te z prawej strony 
PS.
Te kropeczki to dopiero po mocnym wpatrzeniu się widać więc nie będą przeszkadzać 
Niestety ... rozmiar przyciskow z tego co widze jest poprostu hardcoded ... I zebym nie wiem jak zmodyfikował rozmiar grafiki ... to system i tak wysiwetli przyciski w tym rozmiarze ... :/ Ale wydaje mi sie ze i tak nie wyglada zle ... a 10% RAMu droga nie chodzi

Przy uzywaniu ROMu z tym Dialerem plus masa innych programow chodzacych w tle (Lumos, S2U2, nueDynamicClock, itd....) zuzycie RAM jest na poziomie 65%
A co do pasków z 6.5

Az taki dobry w te klocki nie jestem

Gdyby sie dało chlopaki z XDA juz penie dawno by to zrobili ... A z tego co wiem nawet starego menu na wm 6.5 sie nie da odpalic:) To jest inny system ... inne pliki wszystko inne

Jeszcze ja bym zmienił napis Rozmowa na Połącz i zmienił kolor tego przycisku na zielony jak zielona słuchawka ale to moja sugestia tylko 
To pewnie siedzi w plikach tlumaczeniowych mui ... a ja nie mam narazie pojecia gdzie ... A odnosnie zielonego koloru ... wowczas te kropeczki sa bardziej widoczne

Stad ten kolor. Ten Dialer jest tylko zrobiony po to jak komus nieustannie brakuje RAMu i szuka kazdej mozliwej deski ratunku zeby go zwiekszyc ... Ja chcac zapewnic ROMowi te wszystkie nowinki niestety nie moge juz zjechac z pamieci RAM. Cos za cos :/ Manila2 zzera go zdecydowanie wiecej niz manila1. Aczkolwiek wynik 73% procent ktory osigam przy normalnym dialerze to przy tych wszystkich fajerwerkach naprawde dobry wynik.