Wczoraj zainstalowałem Twój rom (Sense 2.1) i na razie testuje. Wiem, że nie będzie bazy 6.5 więc mam pytanie w związku ze sposobem przeglądania np. menu ustawienia. Mam przyzwyczajenie właśnie z 6.5, że po ruszeniu palcem w dół lub górę, menu przesuwało się o kilka pozycji, w Twoim romie przechodzi do końca i trudno jest to zatrzymać w środku przewijania. Moim zdaniem rozwiązanie z 6.5 jest lepsze. Można taki sposób przeglądania dodać do Twojego 6.1?
Po kilku dniach używania stwierdzam:
- brak możliwości wejścia w menu ustawienia poprzez start->ustawienia
- brak sygnału smsa, który przyszedł. Kółko jest podświetlone, ale sygnał uruchamia się dopiero po wciśnięciu przycisku zasilania.
Poza tym rom na 5+
Jakoś nikt się nie wyrywa, żeby Cię uświadomić, więc pozwolę sobie ja to zrobić:
1. Krzysiecw zaprzestał na chwilę obecną rozwijać DI2 z uwagi na to, że używa innego sprzętu*
2. Przewijanie skokowe w WM6.1 to wina WM6.1 a nie ROMu. Po prostu w WM6.5 to lepiej zostało dopracowane.
3. Brak możliwości wejścia w ustawienia - jak używałem tego ROMu nie miałem nigdy takiego problemu, więc się nie wypowiem. Wchodziło zarówno ze startu, jak i z tab'ów. Jeśli tego nie zrobiłeś wcześniej, zrób MTTY i zainstaluj ROM od nowa.
4. Brak sygnału SMSa - to znany problem i występuje nie tylko w tym ROMie. Czasami tak się dzieje i już.*
/* o tym już było w poprzednich postach, trzeba czasem przejrzeć wątek, a nie walić po raz kolejny pytanie, na które padła już odpowiedź