Witam, niecały tydzień temu kupiłem swojego Diamenta w wersji Era MDA C IV.
Chciałem podziękować Krzysiecw za tak dobrego ROMa, a dokładniej wersję 2.0 BLUE (względy czysto estetyczne), ale właśnie ściągam 2.1 i zobaczę, czy da się zmienić łatwo wszystkie obrazki Photoshopem na niebieskie, bądź pomarańczowe

W każdym razie mam problem z łączeniem się z Facebookiem. Owszem, łączę się ze swoim kontem omijając ogólny błąd w sposób opisany w pierwszym poście tematu i mogę nawet wpisywać wiadomości, jednak nie mogę skojarzyć żadnego kontaktu z ich kontami na FB. Ogólnie jest po prostu problem z zalogowaniem z poziomu listy kontaktów na FB i wyszukanie jakichkolwiek kontaktów - po kliknięciu "skojarz" wyświetla się "Facebook(0)" (liczba kontaktów) i "Nie odnaleziono dan...".
Czy wy również macie ten problem? Jak go rozwiązać, bo to tak naprawdę jedyna rzecz, która skłania mnie w tym ROMie do szukania jeszcze innej alternatywy.
Dodam tylko, że wcześniej miałem ROM od mike1986 i tam mogłem sobie skojarzyć konta, wiele z nich mi się udało wtedy skojarzyć i po użyciu PIM na nowym ROMie od Krzysiecw niektóre kontakty (tzn. wszystkie, które wtedy udało mi się skojarzyć) są wciąż pozytywnie skojarzone i ich status z FB wyświetla mi się na głównej liście kontaktów.
Z góry dzięki za pomoc.