Ja korzystam z aplikacji do youtube'a pobranej z m.google.com i wszystko pięknie działa;))
Witam wgrałem właśnie romik w wersji 7 z manilą 2.0. I teraz pytanko odnośnie obracania zdjęć w htcalbum. Zdjęcia zawsze ustawiają się najszerszym bokiem do najszerszego boku wyświetlacza. Telefon niby wykrywa obrócenie, bo zdjęcia przewijam zawsze przesuwając palec w prawo, albo lewo. Mam wgrany program changeScreen v2.5 i ustawione obracanie w htcalbum. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem, aby zdjęcia się obracały?Pozdrawiam
Witam, świetny ROM naprawdę dopracowany do ostatniej ikonki, funkcjonalny no i szybkość działania jest tez OK No dobra dosyć tego podlizywania Jedno mnie ale trochę denerwuje, czy istnieje możliwość wykasowania z tego (idealnego) ROMu tej nieszczęśliwej manilli?Używam SPB MS więc manilla jest mi nie potrzebna. Wiem że można ją wyłączyć ale mi chodzi o całkowite wykasowanie manilli lub też przygotowanie ROMu bez niej.HEJ!
czy tylko mi na ekranie home zegar stoi? :/ Dopiero jak wejde w niego to widze aktualna godzine i po wyjsciu znow mam ja na ekranie :/
Cytat: szwarou w Listopad 08, 2009, 15:57:10czy tylko mi na ekranie home zegar stoi? :/ Dopiero jak wejde w niego to widze aktualna godzine i po wyjsciu znow mam ja na ekranie :/Przeczytaj pierwszą stronę.
Jaki radiorom na ta chwile polecacie do tego romu? Oszczednosc baterii + szybko dzialajacy GPS dla mnie to najwazniejsze sprawy.
@Kamill, KrzysiecwWłaśnie testuję SenseLIKE skin (clock i ikonki), wszystko świetnie tylko już się trochę przyzwyczaiłem do czystego ekranu Home (bez Historii i kalendarza). Clock od RR33 w wersji 2 jest świetny ale przywraca te elementy na pulpit. Jest jakiś szybki myk żeby to usunąć i w których plikach manilii?
Skin SenseLIKE i moje mody bazują na tych samych plikach, więc możesz to zrobić tylko ręcznie zmieniając w plikach Manili - tu masz mały tutorial napisany przeze mnie.
Mam problem z upierd.... dopominaniem się o hasło do internetu. Kartę mam w Plusie i w zakresie pobierania aktualizacji pogody, danych quickgps czy samego internetu nie ma problemu. Ale np. Automapa już wariuje i nie chce pobrać danych. Tak samo problem z wiadomościami MMS smutnyTo kwestia tego ROMu ? Dark Innovation 2 Manila 2.1 19.09.2009
Zgadza się, Missed Calls (Text, Sbar itp.) odnosi się do historii połączeń. Możesz skasować napis, ale najlepiej dodać nowy parametr 'Visible' i nadać mu wartość false.Co do plików, najlepiej ściągnąć kuchnię Manili (odp. wersję oczywiście), edytować pliki i wrzucać je do caba.