Witam,
na wersji z 29.08 mam trochę problemów z Operą, pokazuje mi często komunikat o braku pamięci i konieczności zamknięcia zbędnych kart... mam otwartą jedną kartę z.. wynikami z google 
Poza tym przypadkiem i zdarzającymi się przymuleniami Manili u mnie wszystko ładnie śmiga, dźwięk OK, sms OK
ooo skłamałem, jeszcze zdarza się że w aparacie pojawia się górna belka z windows i bezczelnie nie chce się schować...
Pozdrawiam
mbiela
Krzychu 
Z ta belka to dziwna sprawa ... w albumie tez sie pojawia ... A zaczęło sie to po wgraniu tego builda 21054 ... Mnie osobiscie to nie przeszkadza ... Ale rozumiem jak komus moze

... Pamietam ze billy miał kiedys podobny problem ... zobacze co sie da zrobic ...
EDIT:Dzieki pomocy niezastąpionego billyego

Teraz z belką wszystko gra i gwizdze

Wiedziałem ze miał on kiedys takowy problem ... I pomógł mi go szybko i bezbolesnie rozwiazac

Takze w kolejnej wersji juz wszystko bedzie ok

... Co do opery jeszcze ... U mnie otworzyłem pdaclub i smiga jak trzeba ...
Powiedzcie mi tylko jeszcze jedno ... Czy taki wygląd kolejnej wersji ROMu wam odpowiada ? (oryginalne TAB tło slidera) i czy w ogole wam odpowiada ... Bo jesli tak to gotuje ROMek poprawiony i wrzucam w swiat powiedzmy jak dobrze pojdzie pod koniec tygodnia