krzysiek czy udalo ci sie w tej nowej klawiaturze uruchomic Opcje, bo u mnie jak klikam w rozwijanym menu to nie wchodzi do Ustawień???
U mnie klikajac w Ustawienia, normalnie otwiera ... Był gdzies zreszta screen ... Nie mogłem poradzic sobie ze scrollowaniem tyh ustawien ale w koncu i to rozwiazałem z pomoca yozgatg z XDA ... Gdyz ta klawiaturka robiona jest pod WM 6.5 stad na 6.1 był problem ale dało sie obejsc
Info ze świata:Oprócz Update`u samej manili wyglada na to ze w koncu udało sie komus ruszyc rowniez z Dialerem z Rhodium ... Czyli bardzo mozliwe ze niedługo bedzie rowniez dostepny Dialer z rozmowami video

Nie chce zapeszac ale wszystko na to wskazuje

A to wszystko za sprawa uzytkownika z XDA ... B4PJS

3mam za niego kciuki aby udało mu sie w koncu to co ciagnie sie juz od ok. pol roku ...

Jednoczesnie sam po releasie wersji 7.0 bede musiał nieco przystopowac gdyz kroi mi sie praca ... a niestety z ROMu człowiek nie wyzyje ... Oczywiscie nie zaprzestane prac nad nim ale beda one wolniejsze i tylko wieczorami jak bedzie jak ... Tak czy siak narazie i tak jeden release w poczekalni juz siedzi

Na pewno będę pracował nad tym aby zrobic upate manili oraz Dialera jezeli sie ukaza