Po 2 dniach pracy z tym romem wersja RED mój telefon już nie wstał.....Zero reakcji nawet nie reagował na SR i HR,wylądował z tym ROM-em w CRC
to zaszalałeś świerzak, ale to napewno nie wina samego Romu a sposób jego ładowania.
Krzysiec powiem szczerze że na twoim romiku + radiorom 1.16.25.48 z dll wytrzymał 5 dni przy normalnym użytkowaniu bez GPS (kilkanaście minut rozmów dziennie, parę SMS i kilka minut WiFi) Rewelka
He he nie taki "świerzak"-jak flashowałem ROM-y to chyba nie miałeś jeszcze świadomości co to ROM(Nokia chyba była jeszcze w kieszeni sir ciopik hi hi)Kiedyś tu klikałem ale dostałem bana za uwagi pod adresem admina-kilku na tym forum to kolesie nie z tej fali...
Krzysiecw nie twierdzę że to wina ROM-u -w CRC twierdzą że padła jakaś część-ale twierdzą że soft może być przyczyną...Jak dostanę dokładny opis naprawy-jeśli uda się naprawić Diamonda na gwarancji-to go Wam przedstawię w Oryginale.
Nie mam urazy,wszak wszystko jeśli chodzi o flash robi sie na własna rękę.
Jedno jest pewne,teraz sobie przypominam iż przed totalnym dead mego Diamonda działy się podobne historie jak opisane w w postach powyżej.
Mniemam iż nikt do tej pory nie miał takiego kłopotu i życzę by się nie trafił-ja już chyba nie zaryzykuję z żadnym gotowanym przez kucharza z Polski ROM-em.Używałem wcześniej kilku telefonów HTC i flashowałem ROM-y WWE z XDA Developers i nigdy nie było problemu.
Pozdrawiam!