[08.01.10][ROM][2.10][21054][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2[Sense 2.1]

• 4321 Odpowiedzi
  • 682474 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
Odp: [04.07.09][ROM][2.07][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2 (v6.0) [build 21051]
« Odpowiedź #2160 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:16:26 »
jest jeszcze taka sprawka że w tym menu ustawień a przynajmniej w oryginale nie ma możliwości wyłączenia wibracji.nie wyświetla się on w menu ustawień pomimo że taka opcja jest w środku pliku.

Wiem  ... Ale to niestety w jakis magiczny sposob nie jest wyswietlane ... nie tylko u nas ... na XDa tez tego nie maja ... Nie mnie jednak u mnie wibracji nie ma w obecnej chwili ... Zapewne to tylko jakis rejestr ... potem sie temu przygladne ...

Sprawdz ten wpis bo ja w tej chwili nie moge bo leci mi flash :) 5 juz dzisiaj :) :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\ezsip]
"FeedbackEnabled"=dword:00000000   albo 1 na koncu jak chcesz włączona
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 12:21:48 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline fala77

• 717
  • Sprzęt: HTC One V
« Odpowiedź #2161 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:33:36 »
tzn.ja z tym nie mam problemu bo jak instaluje z caba to automatycznie mam wibrację i w zasadzie jej używam tylko w sumie się tak zastanawiałem jak bym chciał ją wyłączyć to właśnie muszę kierować się ku rejestrowi bo ta opcja się nie wyświetla.
HTC One V

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2162 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:37:04 »
tzn.ja z tym nie mam problemu bo jak instaluje z caba to automatycznie mam wibrację i w zasadzie jej używam tylko w sumie się tak zastanawiałem jak bym chciał ją wyłączyć to właśnie muszę kierować się ku rejestrowi bo ta opcja się nie wyświetla.

Z tym niestety nic nie zrobie :( Moge tylko szukac po rejestrze ... a tak BTW działa ten wpis powyzej ?

Chyba jednak nie działa ...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 12:47:39 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #2163 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:52:42 »
niestety nie działa u mnie czy wpisane mam 1 czy zero wibracja cały czas jest włączona
HTC One V

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2164 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:56:06 »
niestety nie działa u mnie czy wpisane mam 1 czy zero wibracja cały czas jest włączona

Pozniej popatrze bo narazie wychodze ...

*

Offline fala77

• 717
« Odpowiedź #2165 dnia: Lipiec 24, 2009, 12:58:33 »
ale jest tam za to w ustawieniach poprostu vibratinendabled i on wyłącza i włącza wibrację

P.S. takie jeszcze jedno zapytanko.czy nie dało by się i nie lepiej by było poprostu przerzucić ustawienia z wersji 2.0 te bez suwaków jakie było stosowane w poprzednich ROM-ach?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 13:05:59 wysłana przez fala77 »
HTC One V

*

Offline Andi60

• **
  • 135
« Odpowiedź #2166 dnia: Lipiec 24, 2009, 13:01:37 »
Widac ze prace nad nowym romikiem ida do przodu :ok:

Obiecałem ze po powrocie cos stworze i slowa chce dotrzymac ;) Jest pare zmian ... Zarowno wizualnych, porzadkowych, jak i systemowych ... W tym chocby ta nowa klawiaturka ktora pochloneła mi najwiecej czasu (cały czas probuje jeszcze rozwiazac ten problem z przewijaniem w ustawieniach, ale koncza mi sie powoli pomysly a z tym mozna zyc bo na dole w sumie nic juz nie ma) ...

Twoje ROM-y są najlepsze.
Kiedy można się spodziewać nowego, bo nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam,
Andrzej S.

*

Offline wojtekml

• 423
  • Sprzęt:HTC Buzz(Wildfire), LG GT540(Swift)
« Odpowiedź #2167 dnia: Lipiec 24, 2009, 14:07:55 »
Panowie wiem że to już wcześniej było ale chciałbym wyeliminować opóźnienie sygnału w telefonie. Na mp3 ustawionym mam opóźnienia jakieś 3 sekundy, a na wav-ie około 2 sekund. W Diamond Tweak mam ustawione bez opóźnienia a ono i tak jest. Nie chcę też wyłączać skórki telefonu ani dialera tachi, owszem, udało się go wyłączyć i opóźnienia nie było praktycznie ale zakładka "kontakty" w Tf3D nie działa wtedy, więc odpada. :-?

Można coś poprzestawiać jeszcze z poziomu rejestru??
Jeśli tak to na jakie wpisy patrzeć??

Dodam jeszcze że jako dzwonek mam ustawione "diamond-ring innovation" w wersji wav, czyli normalny i niedługi dzwonek.
Rom to Dark Innovation v6.0
HTC Buzz (Wildfire) , Android 2.2.1 (2.22.405.1), radio 3.35.20.10
LG GT540 (Swift) , v20A Eclair 2.1

*

Offline Kamill

• 357
  • Sprzęt: SGS
« Odpowiedź #2168 dnia: Lipiec 24, 2009, 15:34:03 »
Sprawdz ten wpis bo ja w tej chwili nie moge bo leci mi flash :) 5 juz dzisiaj :) :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\ezsip]
"FeedbackEnabled"=dword:00000000   albo 1 na koncu jak chcesz włączona
To jest od chmurki po wciśnięciu klawisza. Od wibracji jest:
HKLM\Software\HTC\Biotouch\TFSettings\DisableApVibration na 1

*

Offline warper

• *
  • 83
  • Sprzęt: (...) HTC ELFIN -> MDA COMPACT IV, Soft: Dark Innovation v7.0
« Odpowiedź #2169 dnia: Lipiec 24, 2009, 16:39:40 »
Penwie mi się dostanie OPR ale ...

Jest jakiś sposób na podmianę przeglądarki np w rejestrze, przypisanej do zakładki Internet

Chodzi mi dokładnie zamianę istniejącej opery na 9.7 Beta.

PS. Diamond TF3D Config Setup v0.6.7 wywala mi błąd.

*

Offline kaamien

• 314
  • Sprzęt: TyTN, Diamond, Milestone
« Odpowiedź #2170 dnia: Lipiec 24, 2009, 16:44:41 »
Penwie mi się dostanie OPR ale ...

Jest jakiś sposób na podmianę przeglądarki np w rejestrze, przypisanej do zakładki Internet

Chodzi mi dokładnie zamianę istniejącej opery na 9.7 Beta.

PS. Diamond TF3D Config Setup v0.6.7 wywala mi błąd.

TF3D Config jest do Manili 1, a w Dark Innovation jest Manilia 2, więc z TF3D nic nie zdziałasz.

Co do pytania odnośnie podmiany aplikacji przypisanej do karty "internet" to sam jestem ciekaw. Tez używam opery 9.7 a niestety ona nie startuje z karty w TF3D2.

« Odpowiedź #2171 dnia: Lipiec 24, 2009, 17:20:32 »
Co do pytania odnośnie podmiany aplikacji przypisanej do karty "internet" to sam jestem ciekaw. Tez używam opery 9.7 a niestety ona nie startuje z karty w TF3D2.

Najlepiej wyrzucic zakladke (i tak o niczym nie informuje) i odpalac opere normalnie z menu start

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2172 dnia: Lipiec 24, 2009, 17:53:19 »
Opera i inne przegladarki oraz podpinanie ich pod zakładke Manili to jest jeden wielki koszmar i niewiadoma dla mnie ... Ogolnie nie raz juz chciałem władowac inna wersje opery ale niestety nie odpalala sie ona z zakladki TF3D ... To umozliwiaja tylko opery instalowane z CABow wyciagnietych z oryginalnych htckowskich ROMow ... Ja osobiscie nie potrafie tam podpiac innej przegladarki ... a i z sama opera miałem problemy ... Przykro mi bardzo ...

Widac ze prace nad nowym romikiem ida do przodu :ok:

Obiecałem ze po powrocie cos stworze i slowa chce dotrzymac ;) Jest pare zmian ... Zarowno wizualnych, porzadkowych, jak i systemowych ... W tym chocby ta nowa klawiaturka ktora pochloneła mi najwiecej czasu (cały czas probuje jeszcze rozwiazac ten problem z przewijaniem w ustawieniach, ale koncza mi sie powoli pomysly a z tym mozna zyc bo na dole w sumie nic juz nie ma) ...

Twoje ROM-y są najlepsze.
Kiedy można się spodziewać nowego, bo nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam,
Andrzej S.

Jakby to na XDA napisali ... Stay Tuned :) Powoli pomalu powstaje ... Nie chce robic na szybko nic ...  Bedzie gotowy to bedzie ... Juz blizej konca niz dalej ...

« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2009, 19:53:52 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #2173 dnia: Lipiec 24, 2009, 22:23:19 »
Witam mam takie pytanie : instaluje sobie ta winde no i oczywiscie klawisze sciszania strzalka i soft reset no i teraz mam okienko DIAMING.nbh - OK OS - OK     Update Complete UPDATE SUCCESS i co teraz soft reset ? prosze o szybka odpowiedź...

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2174 dnia: Lipiec 24, 2009, 22:26:56 »
Witam mam takie pytanie : instaluje sobie ta winde no i oczywiscie klawisze sciszania strzalka i soft reset no i teraz mam okienko DIAMING.nbh - OK OS - OK     Update Complete UPDATE SUCCESS i co teraz soft reset ? prosze o szybka odpowiedź...

Tak SR...

« Odpowiedź #2175 dnia: Lipiec 24, 2009, 22:34:59 »

Tak SR...

OK dzieki, dla was to moze kretynskie pytanie, ale to dopiero moj pierwszy fon z winda i dopiero testuje :)

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
« Odpowiedź #2176 dnia: Lipiec 24, 2009, 22:49:38 »

Tak SR...

OK dzieki, dla was to moze kretynskie pytanie, ale to dopiero moj pierwszy fon z winda i dopiero testuje :)
Pomyslnych testow, no i romy odpowiedniego kucharza wybrales :ok:
Rom Dark Innovation 2

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2177 dnia: Lipiec 25, 2009, 12:27:24 »
Tak więc udało mi się (dzieki pomocy kolegi z XDA - yozgatg) naprawic rowniez przewijanie w Ustawieniach klawiaturki :) Czyli suma sumarum ... W nowej wersji ROMu bedzie klawiaturka EzInput 2.1 z w pelni działającymi wszystkimi opcjami dostpenymi w tejze TESTOWEJ klawiaturce od HTC. Gdyz pakiety tej klawiaturki sa oznakowane mianem Package_..._TEST wiec nie jest ona finalna jak wiecie. Ale tak czy siak udało mi się zmusic wszystko do działania co było mozliwe ... Jedyny "bug", który pozostał to taki ze majac liste adresatow i otworzona klawiaturke ... mozemy paluchem przeiwjac te liste i wybrac odpowiedniego z nich (moim zdaniem obszar okienka adresatow jest na tyle duzy ze spokojnie mozna tam machac paluchem) ... niestety jak zamkniemy klawiaturke (lista robi sie na caly erkannik) nie mozemy juz przeiwjac jej paluchem a tylko za pomoca hardbuttonow... Ale to jest chyba niedopracowanie samej klawiatuki i moim zdaniem zaden bug ... Tak czy siak ... Klawiaturka w nowym ROMie DI2 jest juz dopiweszczona :) Zajeło mi to sporo poszukwian i flashy ale udało sie zgrac wszystkie potrzebne pakiety.

Pozdrawiam.

A tak BTW: Rozpoczął się nowy port manili 2.5 ;) Oraz została podana data wydania portu manili 2.1 by yozgatg na 10 sierpnia. Tak wiec moze w koncu zaladuje sie jakas nowsza wersje manili ;) (mowie od tej od yzgatg)

Link do portu 2.5 - KLIK

Polecam rowniez bardzo ciekawy mod do manili RHODIUM ... A mianowicie chowany slider a`la w trybie landscape tyle ze w portrait :) Mamy wiecej meijsca na ekraniku. - LINK

Wyglada to tak:

« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2009, 12:40:06 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline boorek

• 17
  • Sprzęt: XDA Ignito
« Odpowiedź #2178 dnia: Lipiec 25, 2009, 13:02:32 »
Witam! mam problem z tym romem, a właściwie to nie wime gdzie szukać... jak wyłączyc dźwięki klawiatury telefonicznej i wibracje po dotknięciu? i czy da się jakoś ustawić mniejsze opóźnienie przy rozmowie przychpodzącej bo mnie telefon zaczyna dzwonić po 4 sygnale dopiero  :( czy ten typ tak ma? pozdraiwam i przepraszam jeśli to już bylo, ale przekopac się przez 73 strony to jest problem... Pozdrawiam i gratuluję twórcy wygląd rewelacja, zobaczymy jak się spisuje w użytkowaniu
ROM Dark innovation 2 by Krzysiecw
radio 1.15.52.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2179 dnia: Lipiec 25, 2009, 13:07:14 »
Witam! mam problem z tym romem, a właściwie to nie wime gdzie szukać... jak wyłączyc dźwięki klawiatury telefonicznej i wibracje po dotknięciu? i czy da się jakoś ustawić mniejsze opóźnienie przy rozmowie przychpodzącej bo mnie telefon zaczyna dzwonić po 4 sygnale dopiero  :( czy ten typ tak ma? pozdraiwam i przepraszam jeśli to już bylo, ale przekopac się przez 73 strony to jest problem... Pozdrawiam i gratuluję twórcy wygląd rewelacja, zobaczymy jak się spisuje w użytkowaniu

Nie trzeba czytac az 73 stron ... wystarczy 1 POST ... A co do dzwieku klawiszy masz je normalnie w ustawieniach Windowsowych ... Ustawienia - Telefon - i tam masz Klaw. num.  : Długie dzwieki, krotkie dzwieki , wylaczony ... Do wyboru do koloru ... Co do opoznienia ... musisz miec dzownek w formacie WAV niezbyt duzy ... wowczas opoznienie powinno byc duzo mniejsze niz 4 s ... zazwyczaj pod koniec 1 sygnalu u mnie juz jest ...

*

Offline boorek

• 17
« Odpowiedź #2180 dnia: Lipiec 25, 2009, 13:34:56 »

Nie trzeba czytac az 73 stron ... wystarczy 1 POST ... A co do dzwieku klawiszy masz je normalnie w ustawieniach Windowsowych ... Ustawienia - Telefon - i tam masz Klaw. num.  : Długie dzwieki, krotkie dzwieki , wylaczony ... Do wyboru do koloru ... Co do opoznienia ... musisz miec dzownek w formacie WAV niezbyt duzy ... wowczas opoznienie powinno byc duzo mniejsze niz 4 s ... zazwyczaj pod koniec 1 sygnalu u mnie juz jest ...
dzieki z klawiszami zrobione, natomiast takie opóźnienie mam na dzwonkach z Romu więc chyba już to tak zostanie..
radio 1.15.52.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2181 dnia: Lipiec 25, 2009, 13:36:48 »

dzieki z klawiszami zrobione, natomiast takie opóźnienie mam na dzwonkach z Romu więc chyba już to tak zostanie..

Nie mozesz bazowac tylko na dzwonkach z ROMu ;) One nie sa robione w WAV ... musisz sobie poszperac i przekonwertowac dzownek ktory Ci pasuje na WAV ...

*

Offline boorek

• 17
« Odpowiedź #2182 dnia: Lipiec 25, 2009, 14:49:38 »
no to mam jeszcze jedne problemik, który tez napewno był... nie wiem jak ustawić autorotacje obrazu  :S nie działa mi w albumie, ani w np eksploratorze plików.... pomoże mi ktoś (przepraszam z a tak banalne pytania ale to mój pierwszy telefon z windowsem) Pozdrawiam
radio 1.15.52.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2183 dnia: Lipiec 25, 2009, 14:53:49 »
no to mam jeszcze jedne problemik, który tez napewno był... nie wiem jak ustawić autorotacje obrazu  :S nie działa mi w albumie, ani w np eksploratorze plików.... pomoże mi ktoś (przepraszam z a tak banalne pytania ale to mój pierwszy telefon z windowsem) Pozdrawiam

Czy Ty naprawde chcesz zebym sie zdenerwowal ? przynajmniej w kwestii ALBUMU !!! 1 POST !!! Co do reszty masz program do ustawiania co sie ma obracac ... JEst on w ROMie G-Config ... I wierz mi trzeba poczytac forum ... bo juz wiem ze zaraz bedziesz miał mase kolejnych pytanktore były wałkowane a ja nie zamierzam odpowiadac na nie znowu ... bardzo mi przykro ... to jest FORUM.

*

Offline boorek

• 17
« Odpowiedź #2184 dnia: Lipiec 25, 2009, 15:42:41 »
no to mam jeszcze jedne problemik, który tez napewno był... nie wiem jak ustawić autorotacje obrazu  :S nie działa mi w albumie, ani w np eksploratorze plików.... pomoże mi ktoś (przepraszam z a tak banalne pytania ale to mój pierwszy telefon z windowsem) Pozdrawiam

Czy Ty naprawde chcesz zebym sie zdenerwowal ? przynajmniej w kwestii ALBUMU !!! 1 POST !!! Co do reszty masz program do ustawiania co sie ma obracac ... JEst on w ROMie G-Config ... I wierz mi trzeba poczytac forum ... bo juz wiem ze zaraz bedziesz miał mase kolejnych pytanktore były wałkowane a ja nie zamierzam odpowiadac na nie znowu ... bardzo mi przykro ... to jest FORUM.
kurcze faktycznie było w pierwszym poście.... ale i tak nie dam rady znaleźć programu manila  :worried: natomiast album i eksplorator śmiga aż miło

update.... co prawda album się obraca, ale.... jak otworze zdjęcie na cały ekran to już nie chce się obracać  :-? może jesteś w stanie napisac mi jaki program powinienem dodać do listy? i prosze nie denerwuj się już bo ponoć złość piekności szkodzi czy jakoś tak... a forum staram się najpierw czytać...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2009, 15:55:26 wysłana przez boorek »
radio 1.15.52.14

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2185 dnia: Lipiec 25, 2009, 15:56:51 »
no to mam jeszcze jedne problemik, który tez napewno był... nie wiem jak ustawić autorotacje obrazu  :S nie działa mi w albumie, ani w np eksploratorze plików.... pomoże mi ktoś (przepraszam z a tak banalne pytania ale to mój pierwszy telefon z windowsem) Pozdrawiam

kurcze faktycznie było w pierwszym poście.... ale i tak nie dam rady znaleźć programu manila  :worried: natomiast album i eksplorator śmiga aż miło

update.... co prawda album się obraca, ale.... jak otworze zdjęcie na cały ekran to już nie chce się obracać  :-? może jesteś w stanie napisac mi jaki program powinienem dodać do listy? i prosze nie denerwuj się już bo ponoć złość piekności szkodzi czy jakoś tak... a forum staram się najpierw czytać...

podpunkt z 1 posta :

- W albumie w wersji 3.0 (ktory znajduje sie w ROMie) zdjęcia juz się nie obracają. Taki urok nowego albumu od HTC.

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #2186 dnia: Lipiec 25, 2009, 21:19:15 »
Czy mozna wiedziec na kiedy zapowiada sie jakis upload? :proud:
Rom Dark Innovation 2

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #2187 dnia: Lipiec 25, 2009, 21:31:22 »

Narazie nie planuje ... Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ... A chce zeby ta wersja była naprawde dopracowana ... Robie narazie cały czas bazowy ROM Green ... Samo kolorowanie nowych rzeczy chwile zajmie ... Wersja Green jest juz prawie na ukonczeniu ... Ale zanim powstana kolorowe jeszce chwile minie ... Nie chce robic nic na szybkiego ... Do tego dochodzi EDIT pierwszego posta ktory rowniez wymaga czasu (screeny opisy itp, itd.) ... Musicie uzbroic sie w cierpliwosc ... I tak moje ROMy ukazuja sie szybciej niz od HTC :D ;)

Od razu mowie jak juz wczesniej pisałem ... Kolejna wersja wroci do buildu 21046 na ktorym to postawiona była 4.0 i nie sprawiała ona zadnych problemow (wyzszy numerek nie zawsze oznaczał lepsze jak widac). Reszta changeloga narazie pozostaje u mnie ;) Bo o klawiaturce i tak wiecie :P ;)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2009, 21:35:13 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #2188 dnia: Lipiec 25, 2009, 21:44:38 »

Narazie nie planuje ... Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ... A chce zeby ta wersja była naprawde dopracowana ... Robie narazie cały czas bazowy ROM Green ... Samo kolorowanie nowych rzeczy chwile zajmie ... Wersja Green jest juz prawie na ukonczeniu ... Ale zanim powstana kolorowe jeszce chwile minie ... Nie chce robic nic na szybkiego ... Do tego dochodzi EDIT pierwszego posta ktory rowniez wymaga czasu (screeny opisy itp, itd.) ... Musicie uzbroic sie w cierpliwosc ... I tak moje ROMy ukazuja sie szybciej niz od HTC :D ;)

Od razu mowie jak juz wczesniej pisałem ... Kolejna wersja wroci do buildu 21046 na ktorym to postawiona była 4.0 i nie sprawiała ona zadnych problemow (wyzszy numerek nie zawsze oznaczał lepsze jak widac). Reszta changeloga narazie pozostaje u mnie ;) Bo o klawiaturce i tak wiecie :P ;)
No to ja czekam z niecierpilwoscia bo V6.0 jest swietny a nowy to juz pewnie bedzie miod malina, no i oczywiscie lepiej poczekac dluzej a zeby wszystko bylo dopracowane. Ale wiem ze jak Kolega robi Rom to napewno bedzie wszystko OK a gdyby cos to zawsze jest Live Support ktory zawsze dziala.
 Pozdrawiam i juz nie przeszkadzam :ok: :proud:
ps: na piweczko czas sie niebawem po 10.08 wybrac
« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2009, 21:54:56 wysłana przez Rysiekm20 »
Rom Dark Innovation 2

*

Offline Goldbaren

• **
  • 132
  • Sprzęt: Iphone 3gs
« Odpowiedź #2189 dnia: Lipiec 26, 2009, 13:15:24 »
Witam.

Nie było mnie trochę czasu tutaj bo byłem bardzo zajęty, widzę że szykuje się nowa wersja  :wink:
To ja czekam z niecierpliwością :mrgreen:

Pozdrawiam