W takim razie zostaja te co były a reszta w postaci CABów.

Tak więc ide gotować BETE i leci do testerów. Potem czeka mnie duzo pracy przy przygotowywaniu poprawionych ikon do pozostałych wersji kolorystycznych ...
Suma sumarum to będzie changelog w nowym na chwilę obecną FINALNYM romie na WM 6.1 z manila2 (dostępną na dzień dzisiejszy - gdy wyjdzie nowsza to wgotuje):
- czysty build 21051, w ktorym nie odnotowałem problemow z dzwiekiem SMS
- tuning ikon taskbara (są bardziej Dark

)
- nowszy CleanRAM
- najnowsze pliki tłumaczeniowe manili (niestety nie udało mi się nadal znalezc tłumaczenia S M T W T F S w ustawianiu budzika ... ale te literki zostały juz przetlumaczone obok włącznika budzika stąd juz cos wiecej jest przetlumaczone w tej materii ... ponad to poprawione tłumaczenia w innych miejscach)
- dodana zakładka manili Facebook w kontaktach (podczas 1 proby połączenia niby wyskakuje "Błąd połączenia" ale potem działa ... Samo zobaczycie jak bedzie juz ROM)
-
zapomniałbym o najwazniejszym! Naprawiony błąd cofania sie zegarka w manili !To chyba tyle ... jak sobie przypomne co jeszcze to napisze ...
Kolejnym etapem (o ile nie pojawi sie jakas nowsza manila na VGA i nie zabiorę się za jej obrobkę

) będzie przygotowanie ROMu w wersji bez manili, aby zwolennicy SPB i innych todayow rowniez mogli z niego korzystac o co mnie nie raz proszono ... Nastepnie będę chciał przyjzec się WM 6.5. Takie mam plany na dzien dzisiejszy ...