OK mój pierwszy post ale drugi nie oficjalny rom, z poprzedniego byłem nie zadowolony (przyzwyczajenie do TF3D), więc postanowiłem zainstalować ten oczywiście na wstępie coś schrzaniłem i miałem tą opcję ze zwałką już na ekranie startowym, przeinstalowałem jeszcze raz i wszystko super :
- bardzo fajny wygląd
- duża szybkość działania
- mało zżera ramu - duży plus
- nie przetestowałem jeszcze wszystkiego ale chodzi już drugi dzień kilka soft resetów było z różnych przyczyn(nie żadne zawiechy czy coś), kilka rozmów wychodzących i przychodzących i wszystko działa świetnie
a teraz małe wady które się u mnie pojawiły:
- właściwie tylko jedna a mianowicie budzik po skrócie z ekranu TF3D jest po angielsku i standardowo od niedzieli do soboty ( wydaje mi się, że początkowo było ok - tzn. budzik po polsku, dopiero po wyłączeniu i ponownym włączeniu TF3D się przestawiło na angielski),
robiłem zarówno soft reset jak i włączałem wyłączałem TF3D bez rezultatów, moja wersja DI v.5.1 (17.06)
-drugi ale tego właściwie nie można nazwać błędem to raczej pytanie sprawdzające czy wam też przy uruchamianiu się TF3D najpierw pokazuje się białym kwadrat w lewym górnym rogu ??
Ogólna ocena 5-/5, szybki, stabilny godny polecenia z minimalnymi niedociągnięciami