Możliwe, bo pierwszy raz miałem problem z brakiem ładowania TouchFLO 3D we wszystkich wersjach kolorystycznych.Bulid systemu na pewno jest ok.
Hmm... Zrobiłem SR a on HR Możesz mi podesłać linka do nowego ROM
No aż tak drastycznie, to nie będzie Ciekawe, czy w każdej wersji kolorystycznej tak się może przydarzyć. Na pewno w czerwonej . No ale u wszystkich
Cytat: dominik1980 w Czerwiec 15, 2009, 14:19:19Hmm... Zrobiłem SR a on HR Możesz mi podesłać linka do nowego ROMCzyli Ciebie tez dopadło ... No zabijcie mnie ale zagadka jakich mało ... Mi działa bez problemu ... A SR robie srednio z 10 razy na dzien ...Myslicie ze powinienem usunac linki do ROMow w 1 poscie ?
ACT - wiadomości - potwierdzenie wysłania sms - włączone
Cytat: Krzysiecw w Czerwiec 15, 2009, 14:20:10Cytat: dominik1980 w Czerwiec 15, 2009, 14:19:19Hmm... Zrobiłem SR a on HR Możesz mi podesłać linka do nowego ROMCzyli Ciebie tez dopadło ... No zabijcie mnie ale zagadka jakich mało ... Mi działa bez problemu ... A SR robie srednio z 10 razy na dzien ...Myslicie ze powinienem usunac linki do ROMow w 1 poscie ?Moim zdaniem nie warto usuwac linkow do Romow V 5.0 poniewaz wszyscy nie doswiadczyli problemow z nimi. Jesli pojawia sie problemy w pozniejszym czasie u innych to bedzie dopiero powod do usuniecia linkow. Trzeba testowac te Romy zeby cokolwiek o nich powiedziec a jak usuniesz linki to nie bedzie takiej mozliwosci.
ROM juz siedzi na RS ... Teraz wysyłam linki do osob ktore napisały PW.Jak ktos juz wgra to niech da znac ... Oczywiscie trzeba chwile pouzywac bo jak wiadomo problem ten pojawił sie u niektórych dopiero po pewnym czasie.
Czy można wyłączyć w tym romie wibracje podczas wpisywania numeru w telefonie?Pozdrawiam
No nie wiem może czegos nie doczytałem ale ja mam wyłączoną wibracje a on dalej wibruje ale tylko w telefonie podczas wpisywania numeru.Jeśli czegoś nie dotyczałem to Sorki
heh no u mnie i bylem pierwszy uzywam tylko wersji zielonej
Szczerze to nigdy nie miałem problemów z aparatem na Twoich romach, nawet teraz działa pomimo że każdy SR = HR, narazie zostawiam diamencika w spokoju, czekam na nastepną wersje
A jeszcze takie jedno spostrzeżenie: na v5 Red strasznie mi bateria leci, przez noc ( od 23:00 do 4:45) potrafi 25% zniknąć, dziś o 15:00 miałem 100% a w tej chwili - 16:40 - 65% zostało a nic nie robiłem.Czy ktoś ma tak samo?
mam mala prosbe io szerszy opis dodatkow zawartych w romie w postaci cab-ow czesc nie wymaga zdania wyjasniajacego ale np stare menu start (czy montuje nowe skoro domyslnie jest stare) albo wylacz kurtyne (skoro domyslnie jej nie ma)?