a mnie nie wyswietla ikony bluetooth na taskbarze
mnie wyswietla ... Jesli juz to wina dialera ... ale ten CAB ktory tu dałem powinien działac jak nalezy 
no napewno dialera bo wczesniej nie mialem zadnych problemow
Wgraj te dwa plkiki do Windows ... Moze cos pomoze ...
P.S. Zmieniłes Nick yahuto ?
Ja mam taki sam problem z ta ikona bluetooth tez jej nie wyswietla. Wgralem te zamieszczone pliki z zipa. ale to nie pomoglo i dalej jej nie widac.
No to nie wiem co jest grane ... Powiem tylko tyle ze w wersji którą obecnie uzywam nie ma tego problemu ... Wiec w 5.0 tez juz byc tego nie powinno (zakładając, że kolejną wersje opre na nowym dialerze) bo cos prace nad kolejna wersja z Video itp widze staneły w temacie na XDA ... Jak tylko znajdę więcej czasu, postaram sie wypuscic wersje 5.0 ... Ale narazie nie mam wolnej chwili

EDIT: Cos jest nie tak z tym Dialerem :/ Nagle przestał wybierac mi połączenia nie wiem czemu ... klikam na numer zaczyna wybierac i nagle wyrzuca spowrotem do erkanu wyboru kontaktu ... ehhh ... Zaczał mnie draznic takim zachowaniem okropnie ... Wszystko działało a nagle przestało działac ... A nic nie robiłem ... Widze ze chyba jednak trzeba bedzie poczekac na cos nowszego ... Probowałem juz 3 flashu i dalej wykisza :/ Tak nagle ... Normalnie nie wiem co jest grane :/
EDIT2: Dziwne i to bardzo :/ Kiedy w ustwieniach teleofnu ustawiam pasmo GSM to wykisza ... a do tej pory nie wykiszało ... kiedy ustawiam AUTO to działa ... Moze to ERA cos nawala ? Bede musiał potestowac jeszcze ... Ja tu rewolucje robie w kuchni zeby to działało a jak sie okaze ze to ERA to sie zdenerwuje ...
EDIT3: No i wszystko jasne !! ERA !!! Wrrrr Wrrrr az mnie roznosi ! Ja tu kuchnie przewracam do gory nogami a tu nawet na innym HTC ze starym dialerem wykisza ... Musiał pasc nadajnik bo gdy mam E to nie działa a jak mam H to działa ...