To jak wytłumaczyć fakt, że na wm6.5 Manila2 uruchamia się bez wyskakującej klawiatury i z zawsze wyskakującym oknem pin?
To jest raczej niemozliwe ... manila2 na pewno w tej odslonie nie uruchamia sie bez wyskakujacej klawiatury gdyz potrzebuje ona launchera ktory wlasnie powoduje wyskakiwanie klawiatury ...Owszem sa pliki oryginalne manili2.exe ktore tej klawiatury nie portrzebuja do zaladowania manili2 ale po ich wgraniu nie działa zakladka ludzie (zaden przycisk pod obrazkiem) poniewaz nie ma PhoneCanvasa z Topaza przeportowanego .... stad jest on niezbedny do nowszej wersji manili ... W nowym manila.exe jest poprawionych wlasnie kilka błędów typu zegarek ... Dlatego nie mozliwe ze jest inaczej na wm 6.5 i wm 6.1 ...
Panowie a jak macie z ustawieniami czasu bo mi cały czas przestawia na jakąś Jerozolime i nie wiem dlaczego? 
Polecam przestudiowac dokładnie 1 POST ! ... Changelog wersji 1.0
Mam mały problem
A mianowicie nie mogę zainstalować rozszerzenia exploratora ppc
tzn File Explorer Extension v2.05. Czy u was występuje podobny problem? Pisze trwa instalowanie, pasek jest pełny ale nie kończy:( Czekam i czekam... Inne instalacje przebiegają prawidłowo
Nie mam pojęcia czemu tak jest ... juz kiedys najman tez miał ten problem i po probach rozwiązania go niestety nie udało się to :/
Jak sie nazywa i gdzie znajde oryginalna szarawa tapete tf3d w najnowszym romie? Przejzalem katalog windows ale nie znalazlem pliku weclomehead...
odwiedz Dodatki do ROMu na moim "zwierzaku" ...
ja mam tylko jeden problem.podczas wybierania numeru czasami ta czarna zasłona co pojawia sie przy dzwonieniu nie reaguje, nie wiem dlaczego.
Tak się czasami dzieje ... NA oryginalnym ROMie od HTC tez mi sie tak działo ... Ale to rzadko ...