Nie umniejszajac cieziej pracy Krzysztofa to przetestujcie sobie romy z XDA ktore obecnie wychodza moim zdaniem sa szybsze od DI2
Podpisuję sie pod tym

. A to z jednej podstawowej przyczyny. Tam chłopaki zapewne (jesli nie prowadza juz supprotu) to prowadzili go nieco dłuzej niz ja i pewne udogodnienia, buildy i optymailzacje sa nowsze niz u mnie. Stąd warto moze wyprobowac nowsze produkcje

Owszem nie jest to DI ale moze i nawet lepsze od mojego

Jedynym mankamentem romow z XDA bedzie zapewne brak pl-pl. Ale niestety - cos za cos

Kazdy ROM kiedys "umiera" - przyczyna jest prosta ... Zazwyczaj kupujac nowszy sprzet ludzie sprzedaja stary ... A jesli nawet nie, to juz widze jakbyscie korzystali z Diamonda majac np. Nexusa/Desire/HD2

- Normalna kolej rzeczy ... Jedyny poblem pozostaje w tym ze Wy sprzedajecie Diamonda a Ktos go kupuje

I dla tego kogos ten telefon jest numerem 1
Dla pocieszenia wam powiem

Mam teraz HTC Magic i slinka mi cieknie zeby kupic cos na co przesiadli sie prawie wszyscy developerzy z Androida

(Nexus ONE / Desire / Milestone ) tudziez HD2 z WM

Sam jestem teraz w sytuacji gdzie licze na kogos kto zrobi jakis fajny ROM pod Magica bo nie mam czasu (i moze chęci) zeby zagłębic sie w "gotowanie" na Androida

Poza tym mam obecnie w zyciu nieco wazniejsze priorytety i to moze dlatego ?
Pozdrawiam.