[08.01.10][ROM][2.10][21054][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2[Sense 2.1]

• 4321 Odpowiedzi
  • 698558 Wyświetleń

*

Offline Kamill

• 357
  • Sprzęt: SGS
Odp: [30.12.09][ROM][2.10][21054][WM6.1 PLK]Dark Innovation 2[Sense 2.1]
« Odpowiedź #3780 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:15:24 »
Szczerze mówiąc, teraz kiedy jest już port VGA Sense 2.1 nie widzę sensu korzystania z 2.5. Bo po co?

« Odpowiedź #3781 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:19:00 »

A ja się nie zgodzę z tym samobójstwem.
Dowód : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=590090
Nie bardzo jest się do czego przyczepić.

Właśnie testuję i naprawdę jest OK
Może trochę wolniejszy, ale niewiele.

do Krzysiecw:
a może spóbujesz z WM6.5 :)?

Pzdr

pzdr

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #3782 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:21:40 »
Szczerze mówiąc, teraz kiedy jest już port VGA Sense 2.1 nie widzę sensu korzystania z 2.5. Bo po co?

po zakładkę Ludzie ? hehe ;)

A ja się nie zgodzę z tym samobójstwem.
Dowód : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=590090
Nie bardzo jest się do czego przyczepić.

Właśnie testuję i naprawdę jest OK
Może trochę wolniejszy, ale niewiele.

do Krzysiecw:
a może spóbujesz z WM6.5 :)?

Pzdr

pzdr

Ten temat juz poruszałem wiele razy ... Nie mam kolejnego pół roku na dopieszczenie i poznanie wszystkich tajnikow Windowsa 6.5 aby działał on rownie sprawnie jak WM 6.1 w mojej obecnej kuchni ... To nie sztuka wkleic SYS i XIP WM 6.5 z najnowszym buildem ... Ani tym bardziej wziąć kuchnię mike`a i wgrac do niej Manilie 2.5 ... To jest zaledwie wierzchołek góry lodowej ... Cała reszta jest dopiero po tym ... pakiety, tweaki, optymalizacja, dobór wszystkiego tak aby ze sobą współpracowało jak nalezy ... Pół roku murowane chcąc osiągnąc taki standart jaki jest w obecnej wersji ... Dlatego sie za to nie biorę ... Po co sobie rzucać samemu kłody pod nogi ;) Lepiej zostawić po sobie dobrze ugotowany ROM WM 6.1 niz ugotoać na predce WM 6.5 i wypuscić chłam ;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2010, 20:25:31 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #3783 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:29:00 »

Ten temat juz poruszałem wiele razy ... Nie mam kolejnego pół roku na dopieszczenie i poznanie wszystkich tajnikow Windowsa 6.5 aby działał on rownie sprawnie jak WM 6.1 w mojej obecnej kuchni ... To nie sztuka wkleic SYS i XIP WM 6.5 z najnowszym buildem ... Ani tym bardziej wziąć kuchnię mike`a i wgrac do niej Manilie 2.5 ... To jest zaledwie wierzchołek góry lodowej ... Cała reszta jest dopiero po tym ... pakiety, tweaki, optymalizacja, dobór wszystkiego tak aby ze sobą współpracowało jak nalezy ... Pół roku murowane chcąc osiągnąc taki standart jaki jest w obecnej wersji ... Dlatego sie za to nie biorę ... Po co sobie rzucać samemu kłody pod nogi ;) Lepiej zostawić po sobie dobrze ugotowany ROM WM 6.1 niz ugotoać na predce WM 6.5 i wypuscić chłam ;)

Nie zdawałem sobie sprawy że to tyle roboty - cofam więc moją prośbę ;)

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #3784 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:33:35 »

Nie zdawałem sobie sprawy że to tyle roboty - cofam więc moją prośbę ;)

Nie bez powodu trzymam sie rekami i nogami WM 6.1 ktory dopracowywałem prawie niemal rok w tym momencie :D Wszystko zaczęło sie od kuchni billyj80 któremu bardzo wiele zawdzięczam ! A potem z upływem dni/miesięcy dopracowywałem wszystko co w sumie widac w poscie ;) Ile wersji ROMu było ... W mojej kuchence jest taki burdel ze mało kto by sie tam połapał ale ja wiem gdzie co mam ... A tak zaczynałbym od ZERA :/ Nie mowie ze niedałbym rady ... Ale przeszperanie XDA i jak juzpisałem doprowadzenie kuchenki 6.5 do stanu obecnej 6.1 zajęło by mase czasu :) jak to nasz kolega z forum ... bodajze globalbus napisał ... Bo gotowanie to nie tylko CTRL+C CTRL+V ;) Jedynym moim błędem było brak przygotowania wersji WWE - czego załuję ... A to w chwili obecnej rownież zajęło by duuzo czasu gdyz wiele programów jest po polsku domyślnie ;) nie wystarczy podmienic mui ...

A tak ogólnie nie chcę psuć "renomy" Dark Innovation 2 ;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2010, 20:43:03 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #3785 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:28:39 »
Nie no jak zwykle rom rewelacja. Testowałem kilka z sense 2.5 i nawet byłem zadowolony z ich wydajności (pewnie kwestia przyzwyczajenia i używania ich przez pewien czas), ale jak zainstalowałem Twój najnowszy wypiek to różnicę widać gołym okiem. Można szukać i szukać, ale ideał jest tylko jeden :-).

« Odpowiedź #3786 dnia: Styczeń 02, 2010, 23:04:26 »
Pojade troche Off-Topic, ale jako ze wiekszosc uzytkownikow wypiekow Krzysiecw sledzi ten wątek - IMHO  będą zainteresowani.
Krzysiecw - chciał bym Cie zapytać co skłoniło Cie do rezygnacji z HTC Diamond na rzecz HTC Magic oraz jak oceniasz Androida vs Win Mobile ? Pytam ponieważ nasz Diamencik to juz staruszek i wypadalo by zmienic na cos nowszego. Mam dylemat na co ;) Twoja opinia bedzie dla mnie niezmiernie przydatna.

Pozdrowienia i dziekuję za swietny ROM.

*

Offline Rysiekm20

• 448
  • Sprzęt: HTC DIAMOND, HTC HERO
« Odpowiedź #3787 dnia: Styczeń 02, 2010, 23:12:51 »
Pojade troche Off-Topic, ale jako ze wiekszosc uzytkownikow wypiekow Krzysiecw sledzi ten wątek - IMHO  będą zainteresowani.
Krzysiecw - chciał bym Cie zapytać co skłoniło Cie do rezygnacji z HTC Diamond na rzecz HTC Magic oraz jak oceniasz Androida vs Win Mobile ? Pytam ponieważ nasz Diamencik to juz staruszek i wypadalo by zmienic na cos nowszego. Mam dylemat na co ;) Twoja opinia bedzie dla mnie niezmiernie przydatna.

Ten staruszek z nowym romem Krzyska naprawde odmlodnial :ok:
Rom Dark Innovation 2

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #3788 dnia: Styczeń 02, 2010, 23:25:51 »
Pojade troche Off-Topic, ale jako ze wiekszosc uzytkownikow wypiekow Krzysiecw sledzi ten wątek - IMHO  będą zainteresowani.

Co skłoniło mnie ? szczerze ? Sa dwie rzeczy które sie do tego przyczyniły i tylko dwie :D

1. Wolno odpalający sie dialer i jego zamykanie sie "5 sekund" :) Chyba tylko to mnie najbardziej drazniło ;)
2. Tak juz mam ze rok z telefonem to w sumie max u mnie ;) Aczkolwiek teraz pewnie Magic będzie musiał dłuzej zagościc ze względów finansowych ... szykuje mi sie poważny wydatek i juz musze na niego zacząć zbierac (nie nie jest to kolejny gadzet - inwestycja bardziej powazna) ;)

Powiem tak ... Android ... Tylko jednego mi tu brakuje ... AutoMapy :D Poza tym idealny !! A do tego w przewazającej częsci urządzen z nim ... pojemnościowy ekran ;) I wszytko działa szybko i płynnie nawet na tych flakach co Diamond :) Jedyna rzecz mnie niestety zawiodła ... "OTWARTA" PLATFORMA i co za tym idzie prostota aktualizacji softu ... I tu konczy sie różowy swiat ... a zaczyna sie HTC :/ Powoli drazni mnie ta firma ... Milion nowych telefonów co poł roku a o "starym" niespełna rocznym telefonie juz zapomnieli ... gdyz HTC Orange jest od HTC a nie od Google ;) I juz HTC blokuje updaty ze względów Marketingowych ... chcesz  nowszy soft ? kup nowszyelefon ktory wyjdzie :) Zawiodłem sie troche ... Pozostaje tylko XDA :/

I tak ku sprostowaniu ;) Diamonda sie nie pozbyłem :D Gdybym sie pozbył nie ugotowałbym ROMu. Gdyż nie odważyłbym sie wypuscic czegos czego przynajmniej nie odpalilem na swoim Diamondzie ;) Diamond nadal słuzy mi jako navi :)  

A co do tego jaki telefon kupic ... Cos z Androidem zeby uzywac sprzętu naprawde jako telefon ... A diamonda zostaw do Navi :D

A co do sprzetu ... chcac nie chcac ... htc wypuszcza najlepsze pozycje ... Ale o Oficjalnym Updacie zapomnij ;) Tylko XDA :) na chwilę obecną HERO chyba jest najlepszy  ... I ponoc ma dostac update do Androida 2.1 :P  Ale mnie sie on za grosz z wyglądu ne podoba :/ Dlatego wzialem Magica i wgrałem mu ROM z SENSE UI ;) I mam ładniejszego HERO :P Ale brak perspektyw na oficjalny update ;)

Ale teraz koniec OFF TOPA ... Jak jakies pytania to na PW ;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2010, 23:59:46 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline wpk

• 3
  • Sprzęt: ERA MDA IV (HTC Diamond)
« Odpowiedź #3789 dnia: Styczeń 03, 2010, 14:41:45 »
Witajcie!
Przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!! Oby był lepszy niż Stary Rok :)

ROMik super. Wgrany zgodnie z zaleceniami z zastosowaniem MTTY.
Niestety melduję, że nie działa u mnie kalendarz w trybie Manili (problem już zgłaszany na poprzedniej stronie).
Objawy mam takie same.

Ja jednak nie robiłem żadnego backupu i restoru danych jak kolega. Po wgraniu ROMu zsynchronizowałem się z kompem (kontakty z Outlooka, a wiadomości, kalendarz i zadania bezpośrednio z serwerem exchange.

Jakieś pomysły?

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #3790 dnia: Styczeń 03, 2010, 15:02:28 »
Witajcie!
Przede wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!! Oby był lepszy niż Stary Rok :)

ROMik super. Wgrany zgodnie z zaleceniami z zastosowaniem MTTY.
Niestety melduję, że nie działa u mnie kalendarz w trybie Manili (problem już zgłaszany na poprzedniej stronie).
Objawy mam takie same.

Ja jednak nie robiłem żadnego backupu i restoru danych jak kolega. Po wgraniu ROMu zsynchronizowałem się z kompem (kontakty z Outlooka, a wiadomości, kalendarz i zadania bezpośrednio z serwerem exchange.

Jakieś pomysły?

Zapewne własnie ta synchronizacja z Exchange cos pomieszała ... Moze ten port Manili ma co w tej materii niedopracowane ... sprawdz dla pewnosci na czystym ROMie bez synchronizacji dodaj termin i zobacz czy działa ...

« Odpowiedź #3791 dnia: Styczeń 03, 2010, 15:12:27 »
Witam od 2 dni mam ten rom i podczas ładowania (do 100%) zawiesza się. W poprzednim romie (Dark Innovation 2 (ver 7.0)) jak ładowanie doszło do 100% to kółko przestaje migać i świeci do momentu aż nie zostanie odłączona ładowarka. W tym romie kółko cały czas miga nawet po odłączeniu ładowarki, a po naciśnięciu guzika power na ekranie pojawia się tak jakby zaśnieżony obraz z tym że jest ledwo widoczny. Po resecie tel. chodzi normalnie. Do dam że robiłem MTTY przed flashem oraz HR po flashu. Czy ktoś się już spotykał z czymś takim ?

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #3792 dnia: Styczeń 03, 2010, 15:45:50 »
Witam od 2 dni mam ten rom i podczas ładowania (do 100%) zawiesza się. W poprzednim romie (Dark Innovation 2 (ver 7.0)) jak ładowanie doszło do 100% to kółko przestaje migać i świeci do momentu aż nie zostanie odłączona ładowarka. W tym romie kółko cały czas miga nawet po odłączeniu ładowarki, a po naciśnięciu guzika power na ekranie pojawia się tak jakby zaśnieżony obraz z tym że jest ledwo widoczny. Po resecie tel. chodzi normalnie. Do dam że robiłem MTTY przed flashem oraz HR po flashu. Czy ktoś się już spotykał z czymś takim ?
W tym romie mialem podobnie, ale dopiero raz ladowalem po wgraniu i chcialem napisac o tym jak zrobilo by sie to jeszcze raz.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2010, 16:05:44 wysłana przez Rysiekm20 »
Rom Dark Innovation 2

« Odpowiedź #3793 dnia: Styczeń 03, 2010, 16:00:28 »
Witam wszystkich

u mnie też zdarzyło się, że wyciągam go z kieszeni świeci kółeczko jakby nieodebrana rozmowa lub sms i ekran cały zaśnieżony i wtedy tylko SR - a po restarcie widać nieodebraną rozmowę ...

wgrywałem ROM po MTTY i po ponownym HR ... przy przywracaniu z backup'u tylko kontakty i wiadomości przez SPBBACKUP

hm ... co mu jest ... nie wiem ...
pozdrawiam

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #3794 dnia: Styczeń 03, 2010, 16:13:33 »
No to widać cos na rzeczy musi być ... Tylko sie zastawiam co ... Czy Manila cos miesza czy jakis pakiet... Jak ktokowliek jeszcze tego doswiadczy niech od razu pisze ...

*

Offline wpk

• 3
  • Sprzęt: ERA MDA IV (HTC Diamond)
« Odpowiedź #3795 dnia: Styczeń 03, 2010, 17:53:17 »
Wracam z informacją o kalendarzu.
Po wyłączeniu w opcjach AS synchronizacji kalendarza z Exchange'em (zadania i wiadomości pozostawiłem bez zmian) i zrobieniu SR kalendarz zaczął działać i mogę spokojnie dodawać nowe terminy.
Jednak ponowne włączenie synchronizacji znowu uniemożliwiło tworzenie terminów.

*

Offline wil3

• **
  • 165
    • http://wil3.com
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC Desire
« Odpowiedź #3796 dnia: Styczeń 03, 2010, 19:17:17 »
U mnie proces ładowania wygląda normalnie. Kółeczko się rozjaśnia i ściemnia od dołu do góry w trakcie ładowania, natomiast kiedy bateria jest pełna, kółeczko świeci światłem ciągłym.

Kalendarz też działa prawidłowo, ale ja nie używam synchronizacji Exchange czy Outlook.
[Diamond] Gen.Y R5.5 D2 PL + AutoMapa 6.7
[Desire] Android 2.3.2 Oxygen v2.0-RC7 + Sygic Aura 2.0

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #3797 dnia: Styczeń 03, 2010, 19:25:01 »
U mnie proces ładowania wygląda normalnie. Kółeczko się rozjaśnia i ściemnia od dołu do góry w trakcie ładowania, natomiast kiedy bateria jest pełna, kółeczko świeci światłem ciągłym.

Czyli jest wszystko tak jak powinno. U mnie tez tak jest tyle ze jak sie naladuje na 100% to tak jakby sie zawieszal i jest tylko rozjasniona tapeta bez Sense i wtedy pomaga tylko SR
Rom Dark Innovation 2

*

Offline picio23

• 14
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #3798 dnia: Styczeń 03, 2010, 21:57:23 »
Potwierdzam problem zarówno z ładowaniem jak i z kalendarzem. Także nie mogę dodać nowego terminu synchronizując kalendarz z AS. A jeśli chodzi o ładowanie to u mnie jest taka różnica, że po naładowaniu na maxa i odłączeniu od ładowarki Diamond ma cały czarny ekran i zostaje tylko SR. A przy okazji to wielki szacun dla Krzyśka za romik.

*

Offline pinklerose

• 40
    • pinklerose.pl
  • Sprzęt: Galaxy S, MDA Compact IV, Nokia E61
« Odpowiedź #3799 dnia: Styczeń 03, 2010, 23:29:09 »
Ja synchronizuję kalendarz (oraz pocztę i kontakty) z Google i wszystko działa mi idealnie.
Rom instalowałem po zrobieniu MTTY.
Tylko Android!

*

Offline pawgaw

• **
  • 158
    • coś o sobie
  • Sprzęt: HTC Diamond 2.03.540.0 Billyj80
« Odpowiedź #3800 dnia: Styczeń 04, 2010, 08:38:46 »
nie robiłem MTTY (a może robiłem ale nieświadomie :wink: )
Problem z kalendarzem jest taki, że nie mogę dodawac terminów. SR pomaga.
Drugi problem z zegarkiem - przestawia się skubanic sam z niczego. Diamond w stanie czuwania, załączam, kartki nie przelatuja ale godzina się ustawia prawidłowo. po pewnym czasie przestawia się na datę dzień wcześniej z godziną wgrania ROMu? tak przypuszczam, ale pewności na 100% nie mam czy ta godzina odpowiada godzinie wgrania ROMu.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2010, 08:41:13 wysłana przez pawgaw »
pozdrawiam
PawGaw

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #3801 dnia: Styczeń 04, 2010, 09:04:35 »
Witam
Czy u was pogoda zmienia sie automatycznie? U mnie zmienia sie dopiero jak wejde na zkladke pogody i powroce na home
Rom Dark Innovation 2

*

Offline dominik1980

• **
  • 127
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #3802 dnia: Styczeń 04, 2010, 09:30:38 »
Witam
Czy u was pogoda zmienia sie automatycznie? U mnie zmienia sie dopiero jak wejde na zkladke pogody i powroce na home

U mnie pogoda zmienia się automatycznie.
Jeżeli chodzi o problemy o których tutaj piszecie, to miałem identyczne, ale na ROMie Gen.Y D2 R4.4A. Na Gen.Y D2 R5 też przydarzył mi się problem "zaśnieżenia ekranu".
Na ROMie Krzyśka wszystko jak na razie działa poprawnie.

*

Offline warper

• *
  • 83
  • Sprzęt: (...) HTC ELFIN -> MDA COMPACT IV, Soft: Dark Innovation v7.0
« Odpowiedź #3803 dnia: Styczeń 04, 2010, 09:47:32 »
Potwierdzam problem zarówno z ładowaniem jak i z kalendarzem. Także nie mogę dodać nowego terminu synchronizując kalendarz z AS. A jeśli chodzi o ładowanie to u mnie jest taka różnica, że po naładowaniu na maxa i odłączeniu od ładowarki Diamond ma cały czarny ekran i zostaje tylko SR. A przy okazji to wielki szacun dla Krzyśka za romik.

Mam to samo mtty zrobione HR itp

przed mtty mialem jeszcze dziwniejsze zachowanie tel. (zawieszanie, komunikat z brakiem możliwości bootowania)

teraz czasami występuje to samo co u kolegów, czyli:
- problem z wysyłaniem wiadomości sms z eytora HTC - wyskakuje okno braku wł. tel.,  nie działająca klawiatura w tym samym momencie
- ekran się "zaśnieża" coś jak w tv bez kanałów, zazwyczaj po wybudzeniu tel. przyciskiem power
- przyciszanie rozmówcy w trakcie rozmowy, może to wina radia ale wcześniej tak nie miałem
- brak możliwości edycji i wpisywania terminów w kalendarzu
- zamrażanie się zegara

być może to wina tego że wyświetla mi temp. -6 st. C :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2010, 10:32:20 wysłana przez warper »

*

Offline wil3

• **
  • 165
    • http://wil3.com
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC Desire
« Odpowiedź #3804 dnia: Styczeń 04, 2010, 11:44:57 »
- brak możliwości edycji i wpisywania terminów w kalendarzu

Może to kogoś naprowadzi - podłączyłem telefon do kompa (Windows7) w opcji "Synchronizacja" i nie mogłem wpisać nowego terminu do kalendarza (przez chwilę biały ekran i powrót do widoku dnia). Pod odpięciu kabla problem natychmiast ustał, bez SR po prostu pyk kabelek odpięty, menu -> nowy i otworzyło się okno nowego terminu.

Swoją drogą, szkoda, że ten widok nadal jest jak stary windows 5.0, a nie jak np. dodawanie kontaktów w tym ROMie :)
[Diamond] Gen.Y R5.5 D2 PL + AutoMapa 6.7
[Desire] Android 2.3.2 Oxygen v2.0-RC7 + Sygic Aura 2.0

« Odpowiedź #3805 dnia: Styczeń 04, 2010, 11:48:39 »
A u mnie nie wiedziec czemu zawislo 6 razy podczas aktualizacji mojego miejsca pobytu.
Po HR - to samo. Juz mialem zmieniac, gdy nagle ruszylo. Wszelkie czary typu MTTY przed - zrobione.
Tak czy inaczej - dam ROMowi szanse jeszcze pare dni.

A propos - skoro jestesmy w temacie. Do tej pory uzywalem SPB i jest tam funkcjonalnosc, ktora BARDZO cenie. Mianowicie - do skrotow moge dodac KAZDY plik z dysku, nie tylko zainstalowane programy. Da sie to zrobic w DI? Pytanie pewnie do Krzyska...

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #3806 dnia: Styczeń 04, 2010, 11:57:02 »
A u mnie nie wiedziec czemu zawislo 6 razy podczas aktualizacji mojego miejsca pobytu.
Po HR - to samo. Juz mialem zmieniac, gdy nagle ruszylo. Wszelkie czary typu MTTY przed - zrobione.
Tak czy inaczej - dam ROMowi szanse jeszcze pare dni.

A propos - skoro jestesmy w temacie. Do tej pory uzywalem SPB i jest tam funkcjonalnosc, ktora BARDZO cenie. Mianowicie - do skrotow moge dodac KAZDY plik z dysku, nie tylko zainstalowane programy. Da sie to zrobic w DI? Pytanie pewnie do Krzyska...

Tak jak pisałem w 1 poscie ... czasem przy aktualizacji lokalizacji zawiesza sie :/ Ale to nie zalezne jest ode mnie ...

A odnosnie problemow skoro na Gen.Y występowały rowniez to nie wiem czy poprostu nasze Diamondy juz nie ciągną niektórych pakietów czycos jest skiszone w porcie ... Owszem nie sztuka wszystkiego zwalac na port ... Ale głównie to zostało zmienione ... Narazie mam ograniczenia czasowe z uwagi konca przerwy swiatecznej ... w wolnych chwilach popatrze ...

*

Offline Rysiekm20

• 448
« Odpowiedź #3807 dnia: Styczeń 04, 2010, 12:18:33 »
Ja jeszcze raz wgrywam romik. MTTY oczywiscie zrobione. Zobaczymy jak sie teraz bedzie zachowywal.
Rom Dark Innovation 2

*

Offline warper

• *
  • 83
  • Sprzęt: (...) HTC ELFIN -> MDA COMPACT IV, Soft: Dark Innovation v7.0
« Odpowiedź #3808 dnia: Styczeń 04, 2010, 12:23:17 »
Krzysiecw, jak będziesz miał chwile to proszę zerknij na to bo ROM jest obłędnie fajny :) poprzedni jest jak do tąd najlepszy więc od biedy się cofnę ale po co :) , jeszcze raz dzięki za włożoną pracę w ten temat.

*

Offline hermi

• 21
« Odpowiedź #3809 dnia: Styczeń 04, 2010, 13:28:40 »
Potwierdzam problem przy próbie wysłania SMS (tylko czasami), pojawia się informacja o konieczności włączenia telefonu w menadżerze komunikacji - SR jakby co pomaga.

BTW. Świetny i szybki ROM, naprawę dobra robota :)