No to pewnie mówisz o wersji z Manilą 2.0 - DI 7.0 wersja niebieska/czerwona/zielona

Miałem identyczny problem i wytłumaczono mi, że to wina Manili i nic z tym nie zrobisz. Pomogła przesiadka na Manilę 2.1 - głównie z powodu FB właśnie zdecydowałem się na 'migrację'. Aczkolwiek tutaj znowuż nie działa mi YouTube

Ale co kto lubi, filmików oglądać nie muszę.
A ja muszę zgłosić kolejny problem. Czy ktoś z was ma problemy z wyszukiwaniem przez telefon sygnału GPS? Prawdę mówiąc pierwszy raz zabieram się za to i nie wiem czemu moja Automapa 6.0 nie jest w stanie znaleźć mojej pozycji. Czy to w mieszkaniu, czy to na ulicy, czy w samochodzie. HELP! (DI2 M2.1)
EDIT: Ano tak, zapomniałem, że trzeba pokombinować w takim wypadku z radiami... Jak coś to będę pytał tutaj jeszcze

EDIT2: Poszukałem tak na szybko, ale widzę, że problem jednak nie leży w RadioROMie raczej... Spróbowałem wgrać ten rom Xperia... co i tak nie zmieniło mojego nr RadioROM (1.15.25.14) podczas ładowania po SR. Pomóżcie, bo to pierwszy mój raz tak naprawdę z GPSem i nie mam pojęcia jak się za to zabrać.