Ta klawka to chyba została wyrzucona z ROMu bo i tak nikt z niej nie korzystał a ty jesteś pierwszy co za nią zatęsknił 
Nie da się przecież na niej tapać paluchem tylko potrzeba zawsze mieć rysik w ręce a każdy dąży do tego by zrobić ROM i system jak najbardziej fingerfriendly.
Nawet MS robi kolejne wersje WM6.5.1 już fingerfriendly gdzie to nie potrzeba w większości wypadków rysika mieć.
Nie zgodzę się z Tobą gadowsk. Nie możesz powiedzieć, że NIKT tylko dlatego że TY nie... Ja też za nią tęsknię, choć muszę przyznać, że wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Dobrze jest to widoczne w przypadku zmiany telefonu. Dawno dawno temu używałem tylko Nokii. Kiedyś przesiadłem się na Siemensa i była to udręka, myślałem, że go kiedyś wyrzucę. Ale nie minęło parę tygodni i wszystko było ok. Później spowrotem do Nokii nie mogłem się przyzwyczaić...
Tak to już jest, że łatwo się przyzwyczajamy. Teraz na folii ochronnej mam wytartą dużą klawiaturę, wcześniej miałem full qwerty.
Napisane: Październik 24, 2009, 22:09:02
......A propos zaniku dźwięków........
Wydaje mi się, że zlokalizowałem przyczynę.
Wgrałem inny RADIO ROM, tzn 1.15.25.14 i problemy ustały!!!Jeśli możecie, sprawdźcie to proszę, bo chyba tylko tego brakuję do pełni szczęścia...