Ja przed kupnem Diamonda długo zastanawiałem się jaki model wziąć bo zależało mi na nawigacji.
Mogłem mieć coś na Symbianie od Nokii ale tam to tylko można było mieć TT do dyspozycji a ja wolę AM więc wybór był prosty że będzie to coś na postawione na WM. Cenowo wyszło na Diamonda w Playu

Sam zastanawiam się co będę chciał mieć po skończeniu abonamentu za rok i korci mnie HD2 ale chyba nie dam rady z kasą
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
Mam tylko nadzieję że AM kiedyś wyda wersję na Androida choć wątpię skoro nie ma wersja na Symbiana który zajmuje większość rynku smartfonów. Zobaczymy jak potoczy się rozwój Androida na rynku ale chyba AM to tylko Windows

Puki co to cieszę się z Diamonda

No i wypieków tak znakomitych kucharzy

Teraz testuję ROM mike1986 WindowsRevolution z WM 6.5.1 czyli ten z menu start na dolnej belce i jestem niesamowicie zadowolony z tego rozwiązania ale jest to nadal wersja która potrzebuje poprawek więc znowu przejdę na ROM Dark Innovation i przetestuję tym razem Manilę 2.1 bo jeszcze nie miałem okazji

Pozdrawiam serdecznie wszystkich znakomitych kucharzy bo bez nich to telefony były by niejednokrotnie nudnym narzędziem stworzonym tylko do komunikowania się a tak to można trochę ciekawiej się bawić