fala77, mam podobne myśli... W relase z 29 nadal jestem w stanie wywołać błędy w Manili czytaj stojący zegar bądź brak 'kółek' oznajmujących smsa. Jeśli chodzi o dźwięki to zawsze są odgrywane i nawet dzwonek działa z przyzwoitą prędkością, ale niekiedy bywa irytujące robienie sr z włączonym którymś programem żeby zobaczyć czy to on miał wpływ na zawieche w/w rzeczy... Bo dziwnym jest, iż te rzeczy dzieją mi się albo same z siebie niespodziewanie, albo po sr, jeśli przypadkiem zdarzy mi się go zrobić na jakiejś zakładce. Mimo tego, iż same nie wystąpiły one zbyt często, ale z M2.0 nie było takich problemów jeśli chodzi o działanie samego systemu... Z lekka irytujące. Szkoda, że nie do końca gotowy produkt znajduje się w tym romie. I niestety wiem, że Krzysztof mimo swoich starań nie jest w stanie na to zbyt wiele poradzic. Cóż, pozostaje chyba tylko cierpliwie czekać na jakiś stabilniejszy i bardziej dorobiony relase M2.1...
A jeśli chodzi o te wszystkie graficzne zabiegi, chociaż coś rekompensuje te dziwne zachowania... Choć też z 2 strony nie przesadźcie, bo jeśli będzie za dużo dopracowanych elementów w końcu może się okazać, że jest przekolorowane i z naszego stonowanego, zrobionego w kierunku 'Czarnego Diamenta' telefonu zostanie landrynka... A szkoda by było...