Witam.
Nie wiem czy może jest to winą s2u2 czy może tego "dziwnego zachowania" pojawiającego sie wśród diamond-ów, ale od kiedy używam romu w wersji Manila 2.1 w ciągu 2 dni 3 razy po restarcie mda trafil mi sie taki cosik jak w załączniku. Właśnie zrobiłem wszystko co było podane w poradniku chociaż bad blocków nie miałem żadnych. Jeśli problem będzie się powtarzać to zacznę od usunięcia s2u2.
Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz widze taki screen ... I nie mam pojecia dlaczego Ci taki wyskakuje ... Moge tylko powiedziec tyle ze od pewnej wersji S2U2 przestała ona poprawnie funkcjonowac na moim ROMie i od tego czasu nie uzywam juz tego programu ...
A tak z innej beczki ... Fajny mod ktory opiera sie tylko na rejestrze i dodaniu jednego BMP

(dziwne ze WM jakos domyslnie tego nie ma w ustawieniach zeby mozna to było włączac z poziomu ustawien skoro jest taka mozliwosc samym rejestrem bez dodatkowych programow ...
Wersja zmodyfikowana przezemnie aby pasowało to do ROMu DI2

Czerwona słuchawka moze tez służyc jako przycisk powrotu na HOME - taki sobie bajer dodatkowych funkcji ktry mozna łatwo włączyc i wyłaczyz w rejestrze ... stad pewnie zawre go w jakiejs kolejnej wersji ROMu

Pozdrawiam.
Jak komus sie to znudzi niech sobie zmieni rejestr w tym miejscu:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\SendEnd]
"SoftkeyEnabled"=dword:00000001 na 0 na koncu