Wiatam wszystkich, jestem tu nowy na tym forum i mam pare pytan odnosnie romu krzysiecw dark inovation manila 2.1 (ten ostatni). wlasciwie to najpierw musze pogratulowac wspanialej roboty z tym romem jak dla mnie to jest mistrzostwo swiata
ale mam pare pytan:
1. najwazniejsze to to ze nie dziala mi na tym romie tomtom - wlasciwie to program dziala ale juz jak przyjdzie zaladowac mape to wiesza sie i zamiera, tomtoma dotej pory uzywalem i bylo wszystko ok tylko po zmianie romu cos nie wspolpracuje. oczywiscie uz go odinstalowywalem przeinstalowywalem i gryzlem jak sie da ale bez skutecznie, niewiem moze dlatego ze w systemie brakuje jakis sterownikow wspomagajacych grafike? moze mial ktos podobny problem?
2. moze malo istotny problemik ale zauwazylem ze nie dziala u mnie nagrywanie rozmow, podczas rozmowy opcja nagraj jest ale nie reaguje po kliknieciu
3. teraz to juz sie bede czepial

usawienia wszystkie sa na jedna kupe u mnie jakos we wcsesniejszej wersji to bylo ladnie poukladane na 3 dzialy, i menu start: zauwazylem ze w opcjach mozna wybrac programy ale juz nie zmienic menu na standardowe tylko pozostaje to samo z progamam poukladanymi w kolumnach po 3i, jakos tamto bylo mi milsze dla oka, da sie t jakos zmienic?
reszta chyba wszystko ok jak cos sobie przypomne to.napisze