Krzysiecw, no kawał dobrej roboty, ja też muszę to przyznać.
Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem Diamenta i przerobiłem już kilkanaście (może dziesiąt?) romów...
I muszę przyznać, iż Romy z serii Innovation były jak do tej pory najlepsze. Na prawdę, nie ma się do czego przyczepić.
Muszę tylko zadać kilka pytań odnośnie romu:
- Czy tapeta którą ustawiam zawsze jest taka hmm, jakby za białą 'ściana'? Bo np w nowym menu (wiem, że nie supportujesz, ale odniosę się do tego) jest tło widoczne ze 100% kolorami. Dziwnie to wygląda.
- Cab pod tytułem CourtainOff nie chce współpracować, a był on dla mnie dość przydatny.
- Kolorystyka dialera jest całkiem ciekawa, ale jeśli była by bardziej stonowana z innymi zielonymi Twoimi akcentami i ikonami może wyglądało by to korzystniej? Nie wiem, to tylko moja taka drobna stylistyczna sugestia.
- W romach: Twoim i poprzednich Innovation miałem problem z akceleracją 3d, nawet po pozniejszym doinstalowaniu sterowników ATI. Wiesz czym może być to spowodowane? Za przykład mogę podać grę Xtrakt która jest chyba pierwsza taką grą na WM działającą tak fajnie...
- I jeszcze pytanie z dziedziny ogólnej... Czy ktoś z was pracował kiedyś z certyfikowanymi sieciami WiFi? Pytam, bo ja mam takową na uczelni z własnymi prawami dostępu, a nie mogę z niej skorzystać bo po prostu przy procesie weryfikacji użytkownika nie można przejść dalej. Wiem, że to pytanie bardziej odnośnie Radia, ale testowałem wiele innych radioromów i żaden nie miał na to wpływu. Może to wina jakichś sterowników WiFi? Nie mam zbytnio punktu odniesienia ale kumpel w Omnii nie ma takiego problemu. Może ktoś coś szepnie?
Sumując. Krzysiecw, masa dobrej roboty. Prawdopodobnie zostanę już przy Twoim romie.
Oby tak dalej!