ma ktos cab-a z oryginalnym taskbar-em HTC? wydaj mi sie ze bardziej bedzie pasowac do calosci romu.
yahuto moze sprobój CABa z My Docyments\Dodatki na głównej pamięci urządzenia Wyłącz powiadomienia.cab.
EDIT: Tfu .. zle zrozumiałem o co Ci chodzi ...

Tobie chodzi o ikonki

W wolnej chwili postaram sie poszukac

Jeżelio chodzi o mój komenatarz to również coś dodam:
Śledzę projekt od początku, bo jeszcze niedawno wgrywałem pierwszą wersję Innovation.
Ten romik (v.2) chodzi b. przyzwoicie, jednak zzera troche duzo zasobow. Po paru godzinach jest 70%, po uruchomieniu opery po paru przegladnieciach strony albo uruchomieniu 3 zakladki juz jest maly problem. Minus to brak fajnych przyciskow zoom in/zoom out w smsie razem z widokiem czatu czyli bez standardowego okna windows, brak mozliwosci obracania kolkiem
Reszta jest kapitalna!
70% to jest bardzo dobry wynik przy tych wszystkich bajerach ktore sa wyciagniete rodem z TOPAZA. Niestety ... RAMu (hardware) ROMem nie dodam a wszystkie te aplikacje wymagaja pamieci ... Odkad moja pamiec siega OPERA zawsze jadla RAM i zawsze bedzie to robic... W porownaniu z poprzednia wersja w paczkach nic sie praktycznie nie zmieniło poza tym ze na lepsze ... nowe powiadomienia jedza mniej RAMu.
A odnosnie zoom in zoom out ... Zainstaluj sobie CABa z Dodatkow i bedziesz mial jak w poprzedniej wersji ... Tylko bez okna czatu manili ... To juz nie jest ode mnie zalezne ze ten mod nie działa z manila2.
No niestety...nadal brak raportów,a na dodatek teraz musze recznie odpalać wpisywanie PINU,Ram mi znika w oczach a Opera sie nadal nie obraca...nie dane jest mojemu fonowi pracować z Manila2...pozostaje mi powrót do FireROMU 
Mi po zainstalowaniu tego CABa po wyslaniu SMS przychodzil SMS zwrotny ze Wiadomosc dostarczono ... No chyba ze Tobie nie o to chodzi ...