Powiem tak.generalnie nowa wersja ROM-u wymiata.z drobnostek.naprawione są nakładające się literki w liście kontaktów i podczas wyboru pogody ale pozostały nakładające się gdy dodaje się ulubiony kontakt.dość długo ciągnie się wyskakująca ikona klawiatury gdy wybiera się coś z pola "nowa czynność".co do ikonek taskbara.przerabiałem niedawno troszkę ikonki do ROM-u Billego.możesz spojrzeć na ikonkę synchronizacji z AS.u Ciebie nadal jest oryginalna ja na potrzeby tamtego ROM-u wykombinowałem takie coś.można by użyć jeśli Ci pasi 
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=122111.msg1026504#msg1026504
Spoko dzieki za cynk

Ale ja lubie wdrazac do swojego ROMu wlasne twory

Niemniej jednak dzieki za chęć pomocy i ciesze się, że ROM sie podoba

W kolejnej wersji (chyba juz FINAL) postaram sie dopiescić juz Taskbar

W koncu moze znajde na to czas

Co do liter podczas dodawania do ulubionych ... dzieje sie tak dlatego bo wyskakuje od gory pole do wstukania nazwy ... Ale nadal nie nakladają się one tak jak przedtem ...
Ewentualnie ... sproboj usunąć plik 2330fc3c_manila z Windows (wczesniej wyłącz manile w Ustawieniach Today) a nastepnie przywroci sie oryginalny plik z ROMu ... i wtedy sporobj dodac miasto ... Moze zadziała ...
niestety
wszystko działa ale jak chce dodać miasto i zapisać to mam komunikat że database is read only
Problem rozwiązałem! Zaraz w 1 poscie zamieszcze poprawiony program do dodawania miast w pogodzie z moim najnowszym ROMem 6.0

Czolem,
DI 6.0 RED; po SR telefon nie wstaje (wisi splash w nieskonczonosc). Nie pomaga HR - trzeba od nowa flash'owac (od instalacji 24h temu sytuacja x2)...
--
Pozdrawiam, XavieR
Poczytaj dokladniej 1 post i tekst o dziwnym zachowaniu Diamonda ...
POGRUBIONY NA CZERWONO Z KLAUZULA !!! WAZNE !!!raportuje 6.0 v red ideal!!!!!!!!!!!! pieknie chodzi wszystko na tym biega jak dla mnie rom idealny radio 1.11.25.01 przy normalnym uzytkowaniu czyli fon sms ciut zabawy + wifi blue...... nawigacja bateria trzyma caluski dzien:) ideal szkoda ze na dniach zmieniam fona bo mam teraz super romik:)
Ciesze się, że sie podoba ... jednoczesnie ubolewając, że nie bedziesz juz miał mozliwosci testowania kolejnych moich weersji

Ale Dla Ciebie to na pewno lepiej bo nowa zabawka bedzie w Twoich rekach

Ja pewnie pomimo zmiany teleofnu i tak z Diamondem sie nie rozstane

Narazie jednak nie planuje

Pozdrawiam.
EDIT:Aby dodać niestandartowe miasto w zakładce POGODA w ROMie 6.0 należy posłuzyć się zmodyfikowana przezemnie wersja Wheather Master Rhodium 2.2, którą można pobrać w Dodatkach do ROMu na moim Chomiku.Mam nadzieję, że teraz można juz w pełni cieszyć się z korzystania z mojego ROMu. Nadmienię tylko, że wersja NoManila weszła juz w fazy Beta Testów i w niedługim czasie (mam nadzieję) zwolennicy ROMów bez manili będą mogli cieszyć sie ROMem DI2 NoManila.