0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Krzychu nie denerwuj się :-) sam wiele razy mówiłeś że Diamond Diamondowi nie równy ... stawiam że mojemu po prostu coś zaszkodziło, właśnie przed chwilą wykonałem przepisowe czyszczenie magazynów i na razie nic mu nie wgram .. zobaczymy jak sobie z tym da radę. Stawiam że jest to raczej wyjątek niż reguła i kwestia pojedynczego egzemplarza... bo inaczej miał byś już tutaj kupę tego typu stwierdzeń - dla mnie na szczęście telefon nie jest super niezbędny w życiu więc na spokojnie próbuje rozgryźć problem i dam znać do czego doszedłem.. Pytanie zadałem na forum publicznym bo coś mi się kojarzy że ktoś już taki problem miał... ino nie mam możliwości przejrzeć wszystkich 51 stron z postami ( no jednak siedzę w pracy :-D ) Na razie moim głównym podejrzanym jest InternalStorage.. to jest jedyny punkt który nie zostaje czyszczony przy reinstalacji systemu ( chyba że coś przegapiłem ) Zdrufko ...
jesli miesiac sie bedzie zaczynal od soboty czy niedzieli utnie az dwie linie z miesiaca , buu - nie dobrze
no i kiszka.. wytrzymał 3,5 godziny i się zawiesił przy sprawdzaniu kto do mnie dzwonił ( nie zainsatowałem żednego softu .. nawet kontaktów nie dodałem ).... chyba dla bezpieczeństwa wrócę do 4 reczki :-( mam nadzieje że to pomoże jak nie będzie krucho.....PS. ma ktoś może na rapidzie link do 4 ?
Tak .. wychodzi mi że jestem rodzynkiem ... ale telefon mi uwaliło na różowo ze szlaczkiem. jedyne co mogę teraz zrobić to wejść do bootloadera :-(
Nie wiem jak wy ale ja nie miałem z żadnym romem Krzyśka problemów, dla mnie są
Ciąg dalszy z brakiem dźwięków dzwonka i budzika.Zauważyłem, że to nie jest związane ani z ACT ani z podłączeniem USB. Wczoraj wpakowałem 5.1, specjalnie zrobiłem SR przed pójściem spać i rano znów mnie nie obudził... Ostatnio pisałem, że mnie 4.0 nie obudziła... Coś musi być nie tak.Zaznaczam, że backup robię przez ActiveSync, ale jedynie kontakty i kalendarz...Jeszcze jeden problem. Czasem, podczas pisania smsa wyłącza mi klawiaturę i znika pisany tekst (czyści się pole wiadomości).W 4.0 tego nie było...Na razie zostaje z 5.1... zobaczymy co się dalej urodzi...
Cytat: krzykoz w Czerwiec 18, 2009, 23:58:56Ciąg dalszy z brakiem dźwięków dzwonka i budzika.Zauważyłem, że to nie jest związane ani z ACT ani z podłączeniem USB. Wczoraj wpakowałem 5.1, specjalnie zrobiłem SR przed pójściem spać i rano znów mnie nie obudził... Ostatnio pisałem, że mnie 4.0 nie obudziła... Coś musi być nie tak.Zaznaczam, że backup robię przez ActiveSync, ale jedynie kontakty i kalendarz...Jeszcze jeden problem. Czasem, podczas pisania smsa wyłącza mi klawiaturę i znika pisany tekst (czyści się pole wiadomości).W 4.0 tego nie było...Na razie zostaje z 5.1... zobaczymy co się dalej urodzi...Ososbiscie mam tlko problem z dzwiekami SMS ... ani razu budzik u mnie nie zawiódł ... Moze Tobie poprostu sie przestawia zegar i dlatego nie gra ... W 4.0 na bank wszystko było dobrze ... Jak Tobie tam nie chodziło to nie wiem co jest grane ... Cały czas pracuje nad zaliczeniem sesji i rozwiazaniem problemu z dzwiekiem Z tym drugim juz chyba sobie poradziłem ... Ale muszę dłużej potestować ...
Cytat: Krzysiecw w Czerwiec 19, 2009, 00:02:57Cytat: krzykoz w Czerwiec 18, 2009, 23:58:56Ciąg dalszy z brakiem dźwięków dzwonka i budzika.Zauważyłem, że to nie jest związane ani z ACT ani z podłączeniem USB. Wczoraj wpakowałem 5.1, specjalnie zrobiłem SR przed pójściem spać i rano znów mnie nie obudził... Ostatnio pisałem, że mnie 4.0 nie obudziła... Coś musi być nie tak.Zaznaczam, że backup robię przez ActiveSync, ale jedynie kontakty i kalendarz...Jeszcze jeden problem. Czasem, podczas pisania smsa wyłącza mi klawiaturę i znika pisany tekst (czyści się pole wiadomości).W 4.0 tego nie było...Na razie zostaje z 5.1... zobaczymy co się dalej urodzi...Ososbiscie mam tlko problem z dzwiekami SMS ... ani razu budzik u mnie nie zawiódł ... Moze Tobie poprostu sie przestawia zegar i dlatego nie gra ... W 4.0 na bank wszystko było dobrze ... Jak Tobie tam nie chodziło to nie wiem co jest grane ... Cały czas pracuje nad zaliczeniem sesji i rozwiazaniem problemu z dzwiekiem Z tym drugim juz chyba sobie poradziłem ... Ale muszę dłużej potestować ... Zegar mi się nie przestawia, mam ustawiony tylko Wrocław w strefie czasowej i nigdy nie zamienia się na żadną Jerozolimę ani się nie przestawia...Może powinienem zrobić format IS i zainstalować system z czystym magazynem? Może jakiś kiedyś zainstalowany program coś mąci... Jak znajdę trochę czasu to tak zrobię...
Ciąg dalszy z brakiem dźwięków dzwonka i budzika.Zauważyłem, że to nie jest związane ani z ACT ani z podłączeniem USB. Wczoraj wpakowałem 5.1, specjalnie zrobiłem SR przed pójściem spać i rano znów mnie nie obudził... Ostatnio pisałem, że mnie 4.0 nie obudziła... Coś musi być nie tak.
tak ogolnie rzecz biorac to ta manila2 jest masakrycznie wolna. Po wlaczemiu wyswietlacza jak chce palcem przeciagnac po ikonkach to jest jedna wielka zwiecha, potem juz chodzi elegancko, ale na poczatku poprostu tragedia... tylko ja tak mam czy to normalne?
ale wiesz, wylaczylem GfxBoost i zdaje sie ze nie ma juz tej zwiechy, a jesli sie pojawia to jets duuuzo mniejsza. Tak mi sie wydaje, ale musze jeszcze to troche potestowac
tylko bateria mi leci w tym romie w oczach. Wczoraj ok 9 odlaczylem to teraz mam 23% :/ na radiu 1.09