(...) pracuję nad swoim własnym ROMem i wprowadziłem dużo zmian i nowszych pakietów, jak pozbędę się wszystkich błędów to na pewno go zamieszczę
(...)
Super że ktoś kto potrafi gotować zajmuje się tym projektem bo już teraz ROM ten jest dobrze przygotowany do codziennego korzystania

Qsqa stwierdził że nie ma na niego więcej czasu i zamieścił kuchnię ale mam nadzieję że jeszcze kilku takich jak on będzie chętnych do swojego rodzaju eksperymentów nad ROMem

Co do moich uwag to jeszcze zaznaczę że coś jest nie tak z baterią a raczej z jej wskaźnikiem bo na początku w ciągu kilku godzin strasznie szybko spada do 48-50% a przez kolejne 2 dni spada już normalnie tzn. od tej granicy w dół.
Na początku się wystraszyłem że skoro tak szybko spada to za pół dnia będzie po baterii ale jest spoko bo 3 dni normalnego użytkowania daje radę tylko przez to nie wiadomo ile mamy faktycznej baterii. Tak jest u mnie za każdym razem po naładowaniu do pełna.
Też zauważyłem że wskaźnik ten dziwnie skacze bo np. mając 35% baterii i robiąc SR to po włączeniu mam już 48%. Kiedyś ładując baterię nie skończyłem ładować do pełna bo się śpieszyłem ale naładowało do 70% i odłączyłem. Było tak przez kilka godzin do Soft Resetu a po nim nagle miałem 95% baterii.
Czy ma ktoś jeszcze takie śmieszne niespodzianki z prawidłowym wskazywaniem stanu baterii