0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jutro wystawiam kuchnię i przy okazji mam prośbę - niestety znowu będę miał krucho z czasem więc potrzebny jest śmiałek, żeby poprowadzić projekt
Cytat: qsqa w Maj 05, 2009, 22:02:07Jutro wystawiam kuchnię i przy okazji mam prośbę - niestety znowu będę miał krucho z czasem więc potrzebny jest śmiałek, żeby poprowadzić projekt qsqa wydaje mi sie ze jeszcze nie czas na kuchnie rom ma bledyproblem z instalacja programow wiesza sie po resecie gubi dane potrezbny hard resetwybacz ale cos jest skopane
Cytat: qxv1 w Maj 05, 2009, 22:41:23Cytat: qsqa w Maj 05, 2009, 22:02:07Jutro wystawiam kuchnię i przy okazji mam prośbę - niestety znowu będę miał krucho z czasem więc potrzebny jest śmiałek, żeby poprowadzić projekt qsqa wydaje mi sie ze jeszcze nie czas na kuchnie rom ma bledyproblem z instalacja programow wiesza sie po resecie gubi dane potrezbny hard resetwybacz ale cos jest skopaneqxv1 niezbyt uwaznie czytasz ... qsqa nie bedzie mial zbytnio czasu na zabawe ... dlatego wypuszcza kuchnie zeby ktos sie tym zajał ...
Cytat: Krzysiecw w Maj 05, 2009, 22:42:49Cytat: qxv1 w Maj 05, 2009, 22:41:23Cytat: qsqa w Maj 05, 2009, 22:02:07Jutro wystawiam kuchnię i przy okazji mam prośbę - niestety znowu będę miał krucho z czasem więc potrzebny jest śmiałek, żeby poprowadzić projekt qsqa wydaje mi sie ze jeszcze nie czas na kuchnie rom ma bledyproblem z instalacja programow wiesza sie po resecie gubi dane potrezbny hard resetwybacz ale cos jest skopaneqxv1 niezbyt uwaznie czytasz ... qsqa nie bedzie mial zbytnio czasu na zabawe ... dlatego wypuszcza kuchnie zeby ktos sie tym zajał ...chyba ze tak moim zdaniem to ten nowy bulid wiec zabawa z kuchnia nic nie da
Sorry ze tak truje w nieodpowiednim momencie ale nie moge sie doszukac tego jak zrobic aby byly 4 ikonki w menu start a nie 3;)
Cytat: najman w Maj 05, 2009, 23:11:54Sorry ze tak truje w nieodpowiednim momencie ale nie moge sie doszukac tego jak zrobic aby byly 4 ikonki w menu start a nie 3;)W tym wątku masz...i tu
Jeszcze mam pytanie jak zmienić softkeye w Todayu bo Tweaki dostępne w Systemie są dostosowane do TF3D a nie nowego Today.
Spróbuj 1.11.25.01 - u mnie działa przyzwoicie.Jeszcze jeden mały błąd, otóż Audio Booster nie wyświetla się prawidłowo, niektóre elementy nachodzą na siebie.
HR robi się dopiero jak pojawi się ekran kalibracji a nie zaraz po flashowaniu ROMu.Jaka jest najnowsza wersja TaskManagera i jaka jest w ROMie Ja znalazłem gdzieś na portalu z programami do PPC wersję 2_0_31261_1 ale nie wiem czy nie jest to jakaś już stara więc jeśli ta w ROMie jest nowsza to nie opłaca się wymieniać jej w kuchni.
Jeszcze jedne braki tłumaczenia, nie wiem jak wcześniej tego nie zauważyłem Gdy dzwonimy i kurtyna jest aktywna, tzn włącza się przeźroczystość ale przyciski pod nią są nieaktywne to wszystkie są po angielsku End Call, Hold, Add Call, itd
Czy sa w tym romie sterowniki aparatu ver 6.22?
mam problem, gdy włączam nodata, wyskakuje mi błąd, prawdopodobnie zwiazany z nieskonfigurowanym polączeniem (wap)?! Gdy biore automatyczna konfiguracja połączenia, to tez mam błąd że nie mozna skonfigurować. Moze wie ktoś w czym tkwi problem. moja sieć: PLAY
Witam,wgrałem wersje 2.3 na mojego daimonda i mam następujący problem, przy połączeniu przychodzącym dzwięk dzwonka co kilka sekund się zacina na ok 1/2 sekundy. Dzieje sie tak z każdym wybranym dzwiękiem dzwonka. Ponaddto ilość wykorzysytwanej pamięci powala po SR 57% po odpaleniu kilku programuów dobija do 85%, po ich zamknięciu nie spada...;(Jakieś propozycje panowie?
U mnie się dźwięk nie zacina a co do RAMu to możesz użyć CleanRAM i ustawić by czyścił co kilka godzin z np. Poziomu 2.U mnie się tak drastycznie nie zwiększa ale troszeczkę zawsze rośnie tak do 65% ale nie 85%.A robiłeś przy pierwszym pokazaniu się ekranu kalibracji Hard Reset