no nie wiem co kto zauwarzyl bo na poczatku WIDZIAL tą pamiec... wiec to chyba dla nich istotne zeby wiedzieli o kazdym przypadku aby go poprawic jesli zglosiles to pierwszy to oczywiscie gratuluje
Ale klawiatura MS jest najgorsza ze wszystkich, wizualnie, technicznie i pod każdym innym względem
a nie lepiej udostepnic kuchnie i kazdy sobie wgra jaka tam chce klawiature albo nawet 10
No dobra w dzisiejszej wersji będzie klawiatura z Topaza ze strzałkami - później i tak faktycznie wystawię kuchnię
Dla dialera używam paczki z Raphaela, a co, jest inny od oryginalnego z Diamonda/
właśnie wyżej o tym pisze...czyż nie...?
mike1986 - ja bardziej w formie zapytanie.... - bo z moją znajomością angielskiego za duzo nie rozumiem(wsyd) !
Cytat: StMK w Kwiecień 27, 2009, 18:28:44mike1986 - ja bardziej w formie zapytanie.... - bo z moją znajomością angielskiego za duzo nie rozumiem(wsyd) !aha, no więc multilang to znaczy, że obsługuje wiele jezyków. Multidevice, że obsługuje wiele urządzeń a multibuild, że obsługuje różne buildy systemu. Zarówno te z 6.1 jak i 6.5