Dokładnie też można wyciągnąć ją z kuchni billego. Może nawet inne pakiety jeśli są nowsze też można tak samo zrobić.
Krzysiecw korzysta z kuchni billego do tworzenia własnego ROMu a wiem że on uaktualnił kilka programów w stosunku do ROMu billego więc jeśli tylko udostępni swoją już zauktualizowaną kuchnię to może idąc po najprostszej linii będzie możliwość wyciągania czegokolwiek z jego kuchni

Aha no i pytanie czy w tym ROMie są już zawarte poprawki dla Diamonda do dźwięku i odtwarzania muzyki poprawiające przycinanie się dźwięku

No i czy są już najnowsze sterowniki do aparatu

No i wyłapałem mały uciążliwy błąd z eksploratorem plików a mianowicie jak tylko chcę przejść z pamięci wewnętrznej na IS lub odwrotnie to zawsze klikam na tą strzałeczkę u góry i wyskakuje ścieżka do zmiany natomiast po chwilowym używaniu eksploratora klikając na strzałeczkę nic się nie dzieje natomiast jak kliknę na nazwę aktualnego katalogu wysuwa się okienko z plusikami i minusikami oraz całym drzewem katalogów.
Nie wiem jak wam ale mi to przeszkadza kiedy chcę np. coś przekopiować z jednej pamięci na drugą to o wiele dłużej schodzi przeglądanie całych katalogów by wejść we właściwy niż tylko przejść do drugiej pamięci i zapamiętanego katalogu na tej pamięci z poprzedniego przeglądania.