Hej mam pytanko wgrałam sobie wczoraj 2,0 potem 3,1a full wypas, a później 3,2a lite i póki co chcę przy niej zostać, Nadmieniam,że zanim zdecydowałam się na wgranie sumiennie czytałam jak to zrobić. Niestety na wyrywki się nie da, więc wydrukowałam instrukcje, poczytałam i wczoraj "rozdziewiczyłam" go, jednak w tej wersji lite jest mało dzwonków. Przy wersji 3,0 jako osobne pliki do pobrania zamieszczone są linki do tomtom i oryginalne dzwonki. Zainteresowana jestem tymi dwoma linkami, ale nie wiem gdzie szukać wskazówek jak je wgrać?
Czy może ktoś podesłać mi linka lub kilka wskazówek w tym względzie?

Kolejna rzecz dotyczy romów full wypas, czy w nich jest również auto mapa, czy trzeba na nowo ją wgrywać za każdym razem?
Czy instalując (nadal nie wiem jak) tomtoma muszę usunąć AM ?
Czy mogę to zrobić na 3,2a lite?
Napisane: Listopad 16, 2008, 22:06:48
Dobra olśniło mnie przynajmniej w jednym. Przekopiowałam dzwonki do moich dokumentów i moich dźwięków. Teraz mam zaćmę jak je przekopiować do folderu, w którym będą siedziały z innymi (tymi czterema) dzwonkami. Czy w ogóle się da?
Napisane: Listopad 16, 2008, 22:47:07
ok olśniło mnie bardziej już siedzą tam gdzie trzeba (wystarczy "siedzieć" z Wami i człowiek nawet bez czytania staje się mądrzejszy), teraz pozostaje sprawa tomtoma, pomoże ktoś?