[02-11-2008] Diamentowy ROM PL v 4.0 ERA Lite !!!

• 1029 Odpowiedzi
  • 294006 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sulp

• **
  • 117
Odp: [17-09-2008] Diamentowy ROM PL v 3.2a wersja FullWypas i Lite !!!
« Odpowiedź #750 dnia: Październik 10, 2008, 13:18:44 »
Witam,

Posiadam Diamonda od miesiąca i muszę przyznać, że początkowe zadowolnie nie znikło chociaż pojawiło się parę błędów i niedogodności. Przez ten miesiąc uczyłem się obsługi i odkrywałem funkcję ponieważ jest to mój pierwszy prywatny pocket. Starałem się śledzić forum (pdaclub/xda) i nie zadawać na początku 100 banalnych pytań... większość odpowiedzi była na forach w FAQ:)
Ponieważ uwielbiam dłubać w sofcie, modować i wyciskać 120% z urządzenia to po zakupie od razu wrzuciłem soft od qsqa FULL wypas + radio 07 :))) (swoją drogą SZACUNEK - świetna robota !! niewielu ludzi robi dziś coś porządnie i udostępnia innym za free). Ogólnie nie odnotowałem większych problemów z tym softem poza kilkoma małymi bugami o czym
niżej...

Proszę o wyrozumiałość - pracuję po 14h dziennie(!!!) więc na forum zaglądam tylko w weekendy gdyż w tygodniu po prostu nie mam na to czasu. Ostatni weekend miałem zajęty więc jestem obecnie trochę w plecy:P proszę o link do rozwiązania jeśli powtórzę pytanie.

Pierwsze na pewno powtórzę (sorry) bo gdzieś o tym czytałem kiedyś ale nie mam pojęcia gdzie...

1. Co daje integrowanie programów z ROMem?? Obecnie nowe wersje programów wychodzą bardzo szybko i np. żeby zaktualizować sobie jakiś program trzeba gotować od nowa ROM... trochę to uciążliwe i zawsze jest ryzyko przy flashu.
Poza tym zintegrowane programy jak np. TCPMP nie wyświetlają się w innych programach (np. Diamond TV) jako dostępny odtwarzacz. Dopiero doinstalowany do romu soft będący w rejestrze programów jest dostępny w innych programach do wyboru.

2. Czy da się zrobić tak, żeby alert o otrzymanej wiadomości SMS wyglądał tak: "Masz wiadomość od [nick]". Obecnie wyświetla się treść co mi bardzo przeszkadza ponieważ dostaję kilka wiadomości z poufnymi danymi i ktoś kto patrzy w danej chwili na mój ekran jest w stanie odczytać poufne dane:P a tak np. było by: "Wiadomość z banku" i info na ikonce w TF3D. Jeszcze jakby wiadomości od wybranych nadawców dało się szyfrować to już w ogóle byłby wypas:)

3. Używam aplikacji S2U i funkcji S2A... niestety ma 1 minus:P da się tym tylko odebrać połączenie:P na odrzucenie mam patent (guzik off) ale nie da się np. wyciszyć dzwonka:P czy ktoś wie jak zrobić żeby były 2 paski... slide 2 unclock i slide 2 answer ?? Albo najlepiej "slide 2 mute" :)))

4. Znalazłem program, który wywala zielone podświetlenie... można jakoś w rejestrze ustawić własny kolor?? Wiem, że są jakieś Toole do edycji wyglądu ale po prostu nienawidzę takich aplikacji:P lubię proste rozwiązania a gdzieś informacja o kolorze musi być przechowywana

5. Ktoś kiedyś napisał, że można przyśpieszyć TF3D za pomocą aplikacji ACT zmieniając domyślną wartość casche size i system filter casche na większą. Jest tam też coś takiego jak Glyph casche size (?). Jest ustawione na 8KB a wartość zalecana to 32KB:P zmieniłem na taką ale coś się zwaliło z grafiką więc wróciłem do 8KB. Do czego to jest ?

6. Jak zmienić config AutoMapy, zeby się wyświetlała zawsze w trybie Landscape ?

7. Szukam aplikacji PocketPiano ale wszystkie, które pobrałem są beznadziejne:P chodzi mi o prościutką aplikację, która przede wszystkim działa bez lagów na VGA i wyświetla klawisze na cały ekran (http://www.2dayblog.com/images/2008/february/iano.jpg) to jest aplikacja do iPhone:P podobno jest też Pocket Guitar:) jeśli ktoś ma namiar to również poproszę:) może są też inne... Pocket Drums byłby całkiem ciekawy:)))

8. Czy ma ktoś skrypt generujący bazę danych na Query Analayzera:)? Kilka tabel wypełnionych danymi... Najlepiej standardowe EMP, DEPT itd. :)

Uwagi do Romu QSQA FULL WYPAS:

1. Dziwnie działa lepsza wersja budzika wgotowana w ROM. Ustawiłem na 6:30 z powtarzaniem od PN do PT i w PN zadzwonił a we wtorek już nie.. tzn. zadzwonił ale o jakiejś 9:30 :D poza tym wolę proste aplikacje tego typu i używam tego wbudowanego w zegar tyle, że tam trzeba się przeklikać nieźle do "drzemki" jeśli się używa S2U:P

2. Często wariują okna w których można wybierać ścieżkę do folderu na urządzeniu, np. w eksploratorze plików klikam w tą mała czarną strzałkę i mam np. Moje urządzenie, niżej Integral Storage, itd.... kliknę 2, 3 razy i menu już sie nie rozwija tylko pojawia się całe drzewo katalogów w urządzeniu:P denerwujące... czasem też się zacina opcja "więcej" w kontaktach:P

3. Dosyć spore opóźnienie w dzwonieniu telefonu w stosunku do sygnału wybierania na drugiej słuchawce... wiem, że normą jest lekkie opóźnienie ale mam wrażenie, że dzwonek w mp3 opóźnia dodatkowo ten proces:P

Tyle, póki co:) ciekawe czy ktoś przeczyta do końca... trochę naskrobałem:P sorry:)
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi
Pozdrawiam

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
  • Sprzęt: Wystarczający by zadowolić każdą kobietę ;D
« Odpowiedź #751 dnia: Październik 10, 2008, 14:04:18 »
Przeczytałem do końca :P Ale odpowiedzi pozostawię QSQA ;)

Ja mam takie pytanie: ile pamięci RAM wolnej pozostaje po wgraniu wersji LITE, a ile po wersji FULL u Was? Ja mam wolnej przy wersji FULL na programy 43,10MB co nie jest zbyt zadowalające dla mnie, jak to jest u Was i przede wszystkim w wersji LITE?
What we do in life echoes in eternity...

*

Offline sulp

• **
  • 117
« Odpowiedź #752 dnia: Październik 10, 2008, 15:17:55 »
Dlaczego.. Jeśli znasz odpowiedzi na pytania nie dotyczące romu qsqa to śmiało :)

Ja mam obecnie 33MB wolnego... soft qsqa FULL z aplikacją S2U. Po SR jest 43MB. I tu kolejne pytanie się pojawia... skąd aż tak duża różnica ?? Widziałem aplikację FreeRAM czy jakoś tak... pomoże to przywrócić te 10MB bez SR ??

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #753 dnia: Październik 10, 2008, 15:43:42 »
Mógłbym Ci udzielić odp. na punkt 6, ale nie wziąłem Diamenta ze sobą do pracy, stąd mój poprzedni post.

*

Offline xcoom

• 544
  • Linux registered user 480923
    • http://www.mydiamond.prv.pl - Soft dla HTC Touch Diamond
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII
« Odpowiedź #754 dnia: Październik 10, 2008, 15:59:27 »
Ja mam takie pytanie: ile pamięci RAM wolnej pozostaje po wgraniu wersji LITE, a ile po wersji FULL u Was? Ja mam wolnej przy wersji FULL na programy 43,10MB co nie jest zbyt zadowalające dla mnie, jak to jest u Was i przede wszystkim w wersji LITE?
Mam rom ugotowany Kuchnią 3.5
Ma w sobie jeszcze mniej softu niż wersja Lite, ale także dość dużo wgranego przeze mnie.
W każdym razie po SR mam wolne 49,70MB a przy normalnym użytkowaniu około 41MB
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2008, 16:24:37 wysłana przez xcoom »

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #755 dnia: Październik 10, 2008, 16:04:20 »
To już nieco więcej... Ale dalej nie wiem ile wolnego ma wersja LITE. Pytam gdyż ja generalnie Diament ma być tylko do AM i może kilka mniejszych pierdółek. Teraz jadę na FULL, ale tak do końca zadowolony nie jestem. Nie działa dobrze przejście do Second Today z TF co mnie bardzo boli, bo generalnie TF mnie denerwuje i nie wiem czy nie wrócę do SPB na normalnym Toady. Tak czy inaczej proszę kogoś kto używa wersji LITE o podanie wartości wolnej pamięci.

Jako, że na kuchni gotować nie potrafię (przyznaję się bez bicia) to może zrobiłby ktoś ROM w wersji LITE a Acrobat Readerem i TCPMP i Battery Status 1.5 PL? :]
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2008, 16:45:32 wysłana przez PopaY »

*

Offline xcoom

• 544
« Odpowiedź #756 dnia: Październik 10, 2008, 16:53:10 »
Jako, że na kuchni gotować nie potrafię (przyznaję się bez bicia) to może zrobiłby ktoś ROM w wersji LITE a Acrobat Readerem i TCPMP i Battery Status 1.5 PL? :]
Jest to naprawdę bardzo proste, a qsqa zrobił do tego super instrukcje. Zaznaczasz po prostu OEMPacki które chcesz w romie naciskach "GO", potem jeszcze jedna operacja po drodze i masz swój ugotowany ROM

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #757 dnia: Październik 10, 2008, 17:05:55 »
Się zobaczy, może uda mi się znaleźć troszkę czasu...

BTW. jak to nowe radio się sprawuje?

*

Offline xcoom

• 544
« Odpowiedź #758 dnia: Październik 10, 2008, 17:09:48 »
BTW. jak to nowe radio się sprawuje?
Po jednym dniu trudno mi się jeszcze wypowiedzieć

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #759 dnia: Październik 10, 2008, 17:10:43 »
To czekam na wieści, bo nie wiem czy ładować czy zostawić 07.

*

Offline k-mil

• **
  • 217
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #760 dnia: Październik 10, 2008, 18:46:09 »
A jest możliwość ugotowania romu bez TF3D i wrzucenie np. SPB Mobile Shell i STodaya?
Chodzi mi o gotowanie za pomocą kuchni QSQi.

Ja używam w tej chwili 3.2a full i nie mogę narzekać. Może troszkę na to że jest za dużo softu i jest kiepski budzik :( (musiałem dograć klaxona).
Czy jest jakiś w miarę prosty sposób żeby wgrać taki program do którego nie ma OEMpacka? 
Inne stare telefony   ->  Nokia 6280 -> MDA Vario -> Nokia E50 -> SE W 880i -> MDA Compact IV ->  Samsung I5700 SamdroidMod v 1.0.3 -> HTC Desire HD

« Odpowiedź #761 dnia: Październik 14, 2008, 19:18:06 »
po zainstalowaniu diamentowego nie moge zmienić typu klawiatury
chodzi np. z qwerty na klawiature telefonu

już nieaktualne...
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2008, 16:32:01 wysłana przez gumijare »

*

Offline lechu1777

• **
  • 149
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
« Odpowiedź #762 dnia: Październik 14, 2008, 23:17:15 »
Mam problem, ROM 3.2a full. Wcześniej miałem wyłączony w SToday "Touch Flo 3D", ale ostatnio włączyłem, bo w sumie to wszędzie tak z reguły jest, że niby ma być włączone, ja zauwazyłem tylko, że jak włącze to na dole mam wszystkie zakładki (poczta/bluetooth itp.). Ale problem jest w tym, że gdy jestem w TouchFlo i klikam start to jest jakby taka wyblakła tapeta (taka jak tapetka SToday'a) a czcionka w menu start jest biała i to cholernie źle wygląda i jest mało czytelne. Też tak macie? Da się coś z tym zrobić?
contrast is not a sin...

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #763 dnia: Październik 16, 2008, 18:19:07 »
Hi QSQA

Po kilku dniach użytkowania ROM Dutty 2.3a szybciutko i grzeczniutko wróciłem do Twojego :proud:
Niestety, Dutty się nie sprawdził. Nie będę opisywał w szczegółach. Tak czy siak, na dzień dzisiejszy Twój jest moim zdaniem najlepszy! Mam nadzieje że będziesz nad nim jeszcze pracował. Chylę czapkę i PRZEPRASZAM za to, że pozwoliłem sobie go troszkę skrytykować pewien czas temu. W chwili obecnej bateria trzyma na Twoim ROM tyle samo a może nawet dłużej niż Dutty.

I pytanie do fachowca. Wiem że na temat RADIO są inne wątki. Ale brak mi tam jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, który jest najkorzystniejszy pod względem jakości + "bateriożerności". Nie zależy mi na super szybkim fix GPS, gdyż niezbyt często z niego korzystam. A czy poczekam 10sec czy 30 to dla mnie mała różnica. Potrzebuję zminimalizować pobór energii nie tracąc na jakości połączeń. teraz korzystam z 08 i jestem zadowolony. Piszą jednak że najoszczędniejszy pod względem energii jest 05.

DUDUS

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #764 dnia: Październik 16, 2008, 18:34:00 »
I pytanie do fachowca. Wiem że na temat RADIO są inne wątki. Ale brak mi tam jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, który jest najkorzystniejszy pod względem jakości + "bateriożerności". Nie zależy mi na super szybkim fix GPS, gdyż niezbyt często z niego korzystam. A czy poczekam 10sec czy 30 to dla mnie mała różnica. Potrzebuję zminimalizować pobór energii nie tracąc na jakości połączeń. teraz korzystam z 08 i jestem zadowolony. Piszą jednak że najoszczędniejszy pod względem energii jest 05.

DUDUS
Ja Ci napiszę tak: jeśli 08 Ci pasuje to nie zmieniaj :) Moim zdaniem jeśli chodzi o baterię to 05 i 07, ale ogólnie to 08 i BS14 jest takie naj naj z tego co słyszałem ;)

*

Offline lechu1777

• **
  • 149
« Odpowiedź #765 dnia: Październik 16, 2008, 23:24:35 »
Hi QSQA

Po kilku dniach użytkowania ROM Dutty 2.3a szybciutko i grzeczniutko wróciłem do Twojego :proud:
Niestety, Dutty się nie sprawdził. Nie będę opisywał w szczegółach. Tak czy siak, na dzień dzisiejszy Twój jest moim zdaniem najlepszy! Mam nadzieje że będziesz nad nim jeszcze pracował. Chylę czapkę i PRZEPRASZAM za to, że pozwoliłem sobie go troszkę skrytykować pewien czas temu. W chwili obecnej bateria trzyma na Twoim ROM tyle samo a może nawet dłużej niż Dutty.

DUDUS

05 lub 07 to to samo w praktyce (jednak 07 bierze ciut więcej baterii), a BS14 ponoć jest naj naj naj pod względem jakości, ale bateryjki też więcej niż 05.

BTW spytam użytkowników 08 i BS14, jak jest z zasięgiem? Mi czasem dziwnie zjedzie na 05 do 2 kresek, albo zgubi nawet, fakt, że jakiegoś super zasięgu nie mam w mieście, ale na starym K750 nigdy nie było problemów, np. teraz jest wszystko ok, ale zdarzała się z raz czy dwa taka akcja.
contrast is not a sin...

*

Offline vegas55

• *
  • 55
  • Sprzęt: HTC touch Diamond/ Xperia x1 (HTC Venus)
« Odpowiedź #766 dnia: Październik 17, 2008, 07:40:57 »
Witam,

Ja też wróciłem to ROM qsqa, a przetestowałem wszystko co możliwe, spoko ten dutty ale nie ma to jak full wypas 3.2a.

czy będzie coś nowego od Ciebie "QSKA" ??
czy to już koniec na diamonda,
ja gotować nie umiem, 
pozdrawiam

*

Offline k-mil

• **
  • 217
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #767 dnia: Październik 17, 2008, 11:17:10 »
A ja testuje właśnie rom dutty'ala'lovelasik  i jest tak samo dobry jak rom 3.2a full - tylko na szczęście ma mniej nie potrzebnych programów.

Narazie testuję go od wtorku. Jak wrócę do romu qsqi to dam znać i napiszę dlaczego :D
Inne stare telefony   ->  Nokia 6280 -> MDA Vario -> Nokia E50 -> SE W 880i -> MDA Compact IV ->  Samsung I5700 SamdroidMod v 1.0.3 -> HTC Desire HD

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #768 dnia: Październik 17, 2008, 17:47:08 »
Hi.

Korzystam z ROM Diamentowy 3.2a LITE + RADIO 08. Zauważyłem bardzo niepokojący objaw. Kilka razy podczas rozmowy tel. nastąpiło jej nieoczekiwane zakończenie a na ekranie pojawił się brak zasięgu. Cały czas jestem jednak w tym samym miejscu z pełnym zasięgiem. Nic nie pomaga, trzeba wyłączyć moduł tel. i ponownie go włączyć. Wcześniej nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło. Dopiero po ponownym wgraniu 3.2a. Z radio 08 korzystałem już wcześniej z ROM Dutty. Nie instalowałem na urządzeniu żadnego niestandardowego softu. Zawsze to samo od początku. Tak więc na początku miałem ROM standardowy urządzenia i RADIO 05. Potem zmieniłem na Diamentowy i RADIO 08. Potem Dutty i RADIO 08. Teraz znowu Diamentowy i pojawił się problem. Nie twierdzę że to problem z ROM, ale coś musi być przyczyną. Czy ktoś ma pomysł o co może chodzić?

DUDUS
Napisane: Październik 17, 2008, 17:34:11
A do tego wszystkiego ni z tąd ni z owąd zniknął mi przycisk TaskManagera na pasku statusowym, i nijak nie można go tam włączyć. Cuda jakieś się dzieją czy co? Restartowałem kilka razy i nic.

DUDUS

*

Offline dziadek7

• 745
  • Sprzęt: Mot. V3 , Mio p550 , HTC Diamond , Omnia2
« Odpowiedź #769 dnia: Październik 17, 2008, 18:32:10 »
Kol. woma1   a może nastąpiło "zmęczenie metalu"  :D   ...... i te zabawy z ROM'kami mu zaszkodziły ?
Ja bym spróbował wgrać oryginalny ROM i zobaczył co się dzieje  :-|
"Wnuczku jak się nazywa ten Niemiec
który mi ciągle coś chowa ?
Alzheimer dziadku ;-)  "

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #770 dnia: Październik 17, 2008, 18:37:58 »
Kol. woma1   a może nastąpiło "zmęczenie metalu"  :D   ...... i te zabawy z ROM'kami mu zaszkodziły ?
Ja bym spróbował wgrać oryginalny ROM i zobaczył co się dzieje  :-|

eee. To nie to. Zabawa z romikami nie mogła mu zaszkodzić, bo każde wgranie nowego ROM to przecież całkowite wyczyszczenie pamięci. To coś innego. Z brakiem TasakMan to mogę zrozumieć, coś mu się nagle w rejestrach posr....ło i basta. Będę szukał. Ale ten nagły brak zasięgu!!!! No to ciężko wytłumaczyć. Nie chcę wracać do ROM Dutty bo mi on nie pasuje. Wolę zostać na Diamentowym, ale muszę wyeliminować ten problem. Czekam na pomysły Koledzy i (mam nadzieję również) Koleżanki.

DUDUS

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
« Odpowiedź #771 dnia: Październik 17, 2008, 18:42:13 »
A wrzuć sobie radio 07, jest bardziej stabilne jeśli chodzi o FIX. Ja mam teraz wersję LITE przy radiu BS14. Generalnie jest ok choć dosyć długo łapie fix GPS.
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2008, 18:48:02 wysłana przez PopaY »

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #772 dnia: Październik 17, 2008, 18:49:49 »
A wrzuć sobie radio 07, jest bardziej stabilne jeśli chodzi o FIX.

No trzeba będzie pewnikiem. Ale dziwi fakt, że użytkowałem 08 z Duttym przez tydzień, i nic takiego nie miało miejsca! A po wgraniu Diamentowego każdego dnia raz, dwa razy się przytrafia.

DUDUS
Napisane: Październik 17, 2008, 18:48:55
A wrzuć sobie radio 07, jest bardziej stabilne jeśli chodzi o FIX.

No trzeba będzie pewnikiem. Ale dziwi fakt, że użytkowałem 08 z Duttym przez tydzień, i nic takiego nie miało miejsca! A po wgraniu Diamentowego każdego dnia raz, dwa razy się przytrafia.

DUDUS

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #773 dnia: Październik 19, 2008, 15:18:54 »
Hi.

Koledzy. Zrobiłem .CAB który podmienia aplikacje telefon na Diamondzie tak, że pojawia się w menu upragniony przez wielu przycisk "Wklej". Oczywiście, mogę się podzielić. Jeżeli ktoś udostępni to szerszemu gronu forumowiczów, dostarczę instalkę we wskazane miejsce.

DUDUS
Napisane: Październik 19, 2008, 15:12:31
Ps.

Zrobiłem tez prawidłowo działający .CAB zmieniający Dialer z białego (tfu...., mało widoczny) na czarny. Też mogę udostępnić. QSQA, może Ty to gdzieś umieścisz?

DUDUS

*

Offline lechu1777

• **
  • 149
« Odpowiedź #774 dnia: Październik 19, 2008, 22:13:36 »
Hi.

Koledzy. Zrobiłem .CAB który podmienia aplikacje telefon na Diamondzie tak, że pojawia się w menu upragniony przez wielu przycisk "Wklej". Oczywiście, mogę się podzielić. Jeżeli ktoś udostępni to szerszemu gronu forumowiczów, dostarczę instalkę we wskazane miejsce.

DUDUS
Ps.

Zrobiłem tez prawidłowo działający .CAB zmieniający Dialer z białego (tfu...., mało widoczny) na czarny. Też mogę udostępnić. QSQA, może Ty to gdzieś umieścisz?

DUDUS

Dialer już jest i to nie jeden w dziale z Themesami.
contrast is not a sin...

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #775 dnia: Październik 20, 2008, 15:56:32 »
Hi.

DUDUS
Ps.

DUDUS

Niestety. Wszystkie były wadliwe gdyż miały złą bitmapę dla pressed. Poza tym dla wersji z "Wklej" muszą być inne bitmapy niż dla werski bez "Wklej". No ale to tak na marginesie. Jak ktoś potrzebuje coś z powyższych do niech da znać.

DUDUS

*

Offline lechu1777

• **
  • 149
« Odpowiedź #776 dnia: Październik 20, 2008, 17:10:26 »
Hi.

DUDUS
Ps.

DUDUS

Niestety. Wszystkie były wadliwe gdyż miały złą bitmapę dla pressed. Poza tym dla wersji z "Wklej" muszą być inne bitmapy niż dla werski bez "Wklej". No ale to tak na marginesie. Jak ktoś potrzebuje coś z powyższych do niech da znać.

DUDUS

Nie zauważyłem żadnego problemu z czarnym skompresowanym dialerem z działu Themes, także polecam, nie ma żadnych problemów. Co do wklej to nie wypowiadam się.
contrast is not a sin...

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #777 dnia: Październik 20, 2008, 18:14:47 »

DUDUS

Wszystkie przeróbki dawajcie do wątku z Tematami.

*

Offline woma1

• 444
« Odpowiedź #778 dnia: Październik 20, 2008, 18:31:52 »

DUDUS

Wszystkie przeróbki dawajcie do wątku z Tematami.

Hi.

To są 3 pliki .cab. 2 x 3MB i 1 x 1MB. Włożyć je tam zatem? I jak? Podłączyć do nowego postu?

DUDUS?

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #779 dnia: Październik 20, 2008, 19:11:09 »
Możesz wrzucić na Rapidshare lub 4shared i w odpowiednim wątku umieścić link