Hi.
No. Zainstalowałem Diamentowy 3.2a LITE oraz radio 1.00.25.08. Poinstalowałem co trza, i jest git! Wszystko działa. A co najważniejsze, przez noc bateria nie spadła ani o jeden procent (tel. włączony). O 23 było 65% i o 8 też 65%. Noooooo. Odetchnąłem!
Nie zauważyłem jak dotąd żadnych wadliwości tego zestawu ROM+RADIO. Oczywiście poustawiałem wszystkie Tweaki na Advised (w AdvConfig oraz DiamondTweak).
Teraz BAAAAAAAAARDZO ważne pytanie. Pisałem o tym kiedyś ale nie dostałem odpowiedzi. Jak zmienić kolor klawiszy dialera? Nie chcę zmieniać dialera na inny. Ten mi odpowiada. Tylko szarych liter na białym tle nie widzę (no wiek robi swoje hi. hi. hi.). Chciałbym tylko zmienić kolor przycisków, aby były (jak w Kaiserze moim kochanym) białe na czarnym tle. Bitmapy które za to odpowiadają są RO (zaszyte w ROM), i nie da się ich podmienić. Proszę o pomoc.
I jeszcze jedno. Napisałem kiedyś zgrabną polską klawiaturę na PDA (mogę się podzielić jeśli ktoś potrzebuje). Niestety, nie działa w niej podpowiadanie wyrazów (T9). oczywiście w systemie wszystko jest poustawiane Ok, tak aby T9 działał. Co dziwne, ta sama klawiatura współpracuje z T9 na Asusie p320? Co zrobić. Może coś trzeba poprawić w źródłach?
Dudus