Witam.
Potwierdzam problemy z GPS w 3.2a Full. Nie działa w AM. Żaden z dołączonych do ROM programów nie jest w stanie złapać fixa. Sprawdzalem w HTC GPS Tool oraz VisualGP. Testowałem AM oraz podane programy po około 30 min. Bez rezultatu.
ROM: 1.93.00.00
RADIO: 1.00.25.05
Dudus.
Napisane: Wrzesień 16, 2008, 22:42:17
Witam jeszcze raz
Czekam na wersje LITE. Nie są mi potrzebne te wszystkie programy dołączone do FULL. Mam swój zestaw i to mi wystarcza. Poza tym (może to być jednak subiektywne), wydaje mi się, że bardzo szybko spada poziom naładowania baterii (oczywiście w Task Manager zamknąłem wszystkie aplikacje). Zauważam takie jakby skokowe spadki. Jest np. 78%, odstawiam urządzenia i za kilkanaście minut 65% a włączony jest tylko telefon (WiFi, BT, programy, wszystko powyłączane)
I jeszcze jedno. Czy ROM na stronie xda (
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Diamond_Upgrades) HTC WWE zawiera również tą polską nakładkę którą maiłem oryginalnie? Jeśli nie, to skąd wziąć ten ROM. Bo jak w LITE 3.2a będe miał nadal opisane powyżej i w poprzednim poście problemy to chyba wrócę do oryginalnego (GPS w AM działał poprawnie, fix bardzo szybko a bateria spoko wytrzymywała)
Dudus