Hej.
Jak już pisałem, mam ROM Diamentowy 3.2 LITE + RADIO 1.00.25.08. Poprzedniej nocy (9h) bateria nie spadła nic. Dziś w nocy 7% (oczywiście WiFi i BT wyłączona, wszystkie aplikacje pozabijane, tylko telefon włączony. Zadnych rozmów, SMS). Coś jest w tym dziwnego. Też zaczynam podejrzewać, że w Diamentowym działają jakieś procesy które zżerają baterię. QSQA, co to może być? Oryginalny ROM miałem 2 tygodnie, i przez noc spadek był minimalny (1-2%). Sprawdzałem wielokrotnie. Co jest grane?
Poza tym potrafi w ciągu kilku minut pracy (bez WiFi i BT, tylko ekran) spaść ni stąd ni z owąd o 7-10%. A potem trzyma następne kilka minut ze spadkiem max 1%.
TOMAUG. Moja rada, wstrzymaj się z aktualizacją ROM i RADIO. Oryginalne nie jest złe. Może w Diamentowym qsqa coś pozmienia. Zobaczymy. Może HTC wyda wreszcie polski system, jak to zrobił dla Kaisera po chyba 2 miesiącach od rozpoczęcia sprzedaży w Polsce. Ja nie mówię o tej dziadowskiej nakładce, tylko całkowicie polskim ROM.
I pytanie. Gdzie najlepiej wgrać pliki z dzwonkami i alarmami, aby w ustawieniach dźwięków można było z nich korzystać. Dogrywam do Windows, ale w ustawieniach dźwięków nadal ich nie widać
Dudus