Po instalacji FireRom v.8.4.1 Full mam problem ze zmianą klawiatury przy wyciąganiu rysika.
Tzn program działa , ale chciałem sobie zminić klawiaturę tak aby przy wyciągnietym rysiku była normalna pełna , przy włożonym normalna mała klawiatura HTC nie żadne programowe.
Wpisuje wartości w rejestrze według instrukcjii i po soft restracie pojawia się komunikat "Con^t initialize SIP CLSIDs for stylus status"
i program chyba nie działa już bo po wyciąganiu rysika klawiatura się nie zmienia , jest tylko ta ustawiona na "sztywno"
Ściągnełem zatem z porad xcooma HTCExtFun i wgrałem jeszcze raz , działa ok, ustawienia klawiatury oczywiście domyślne tak więc znowu rejestr, zmiana wpisów i problem powraca tzn po soft resecie komunikat jak wyżej.
Dodam że na romie FireRom v.8.4 Full wszystko mi działało , wpisy oczywiście wpisuję dobrze , wyłaczanie programu i włączanie nic nie zminia , mysłałem nawet że gryzie mi się coś z jakimś programem i wrzyciłem roma od nowa , hard reset ale nic się nie zmiania.
Co jest grane?