Nie wiem bax czy to do mnie pisałeś, ale dla jasności ja przejrzałem dokładnie cały temat przed instalacją ROMu. Było to kilka dni temu, więc chyba mogę nie pamiętać już treści słowo w słowo, co kto dokładnie pisał, czytałem naprawdę sporo opinii.
Co do Twojej wypowiedzi na 22 stronie to testowałeś ROM na radiu 1.08.25.20, a moje pytanie było jak się sprawuje na 1.09.25.23 (konkretnie jak się sprawuje użytkownikowi pajdzie, że tak narzekał na to radio). Więc podtrzymuje pytanie.
Witaj OK nie ma problemu.
Miałem Radio 1.08.25.20 przez jakiś czas (około 2 tygodnie)w celach testowych, spisuje się dobrze zarówno pod względem gprs, wifi jak i wytrzymałości baterii.
Obecnie mam od m-ca 1.09.25.23, bo mam na nim troszkę lepszy zasięg niż na poprzedniku.
Ogólnie obydwa Radia są bardzo zbliżone bynajmniej w mojej ocenie.
Jak było pisane wcześniej są różne wersje HTC więc najlepiej wgrać Radyjko i po testować co najmniej tydzień, potem zmienić na drugie i znowu teścik wszystko wyjdzie w praniu - pozdrawiam
Napisane: Marzec 17, 2009, 07:26:07
Niestety musialem wrocic do wersji 8.3, jak pisalem nie wiem dlaczego po wylaczeniu opcji zaawansowanego polaczenie (przez AS) w wersji 8.4.1 nie komp. nie widzial telefonu, w 8.3 po wylaczeniu net chodzi na usb.
Jak ktos wymysli cos madrego moze uda mi sie wrocic do wersji 8.4.1:(
Pozdrawiam
Miałem podobną przygodę, ale po połączeniu mojego MDA z AS przez bluetooth.
Po ponownym podłączeniu do kabelka AS nie widział mojego MDA.
Spróbuj utworzyć połączenie od nowa i wybrać kabel i potem SR u mnie pomogło - pozdrawiam