Nawet kolega
xcoom musi mieć kiedy odpocząć, a nie ciągle udoskonalać swoje ROMy
Jako nowy użytkownik FireRomu 8.4.1 w wersji Full 8MB PP, muszę powiedzieć że sprawuje się w naprawdę bardzo wydajnie i przyjemnie. Nie miałem wcześniej do czynienia z innymi ROMami, poza standardowym od nowości ROMem HTC (telefon kupiłem w mediamarkt, więc był to ROM niebrandowy na szczęście ), ale w przyjemności użytkowania jest znaczna różnica (chociaż znaczna to i tak mało powiedziane

). Po drobnym dostosowaniach takich jak: zmiana tła i dopasowanie wyglądu do swoich potrzeb, polecam szczerze każdemu nowemu użytkownikowi, który się jeszcze zastanawia jaki ROM na początek wgrać! ROM
xcooma spełni wszystkie Wasze oczekiwania. Jeśli chodzi o konkrety to:
- poziom wolnej pamięci mam zawsze około 50%,
- wszystko chodzi sprawnie szybko, po dojściu do ładu z iContact, zkalibrowaniu GPS, na Diamencie pracuje się naprawdę przyjemnie, zaczyna się odkrywać prawdziwe oblicze HTCka,
No i co nie co o poborze prądu:
- od wczorajszego wgrania ok. godz. 23, do teraz mam 40% baterii, co przy intensywnej zabawie, przejażdżce z automapą (w sumie 40 min) i dosyć długich rozmowach z dziewczyną (około 40 min), dla mnie na tą godzinę jest naprawdę zadowalającym wynikiem, narazie nie zmieniałem jeszcze radia testuje ROM na
1.00.25.05, ale może gdybym zmienił na
1.08.25.20 lub
1.09.25.23 to pewnie wynik by był jeszcze lepszy, co o tym sądzicie, lepiej od razu zmieniać na nowsze i się nie zastanawiać , będzie jeszcze wydajniejszy ?
Jeśli ktoś to czyta i się jeszcze waha to szczerze polecam ROM
xcooma.