Jak dla mnie wersja lite to:
ROM + Tweaki + wygląd Twojej wersji + klawiatury jakie są aktualnie zmodowane przez Ciebie.
Do tego ActionScreen podmapowany pod HButton, iContact, ATI 3D driver, In Call Recording, aSyncKiller (czyli wszystko co jest potrzebne i ustprawnia działanie ROMu a nie jest w większości aż tak widoczne na wierzchu) i inne jeszcze mało widoczne zmiany w celu usprawnienia pracy.
Wszystkie inne programy można sobie samemu dograć jak jest taka potrzeba natomiast te co wymieniłem to dlatego że wgranie ich wymaga jeszcze kolejnych zmian np. podmapowania pod przycisk lub softkey z czym można sobie nie poradzić. Inne aplikacje co nie wymagają późniejszych zmian to można dograć samemu już.
Oczywiście lista programów jakie już usunąłeś z Windowsa niezmieniona, i tak są niepotrzebne.
PS. podobało się mi kafelkowe tło w zakładkach bo teraz to taki zbyt czarny jest, ale to mój gust jest

[/quote]
zgadzam się z przedmówcą i wygląd powinien zostać taki jak teraz jest. Mi osobiście klasyczny się nie podoba. No a tak w ogóle wersja lite jest bardzo wskazana!
p.s. co do klawiatury to chyba powinna być jakaś najprostsza, zajmująca najmniej pamięci żeby można było sobie doinstalować co się lubi. ja np używam tylko i wyłącznie klawiatury telefonu i to przedpotopowej ze starych romów, w 1.97 chyba była taka jako ostatnia.