0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam Gratulacje wspaniały rom, ale mam jeden problem co zrobić aby w czasie dzwonienia była możliwość obsługi ikonek rozmowy dotykowego ekranu np. głośnik, kontakty, zakończenie połączenia itpPozdrawiam
A propos ostatniego ROMu jaki tu jest to znalazłem już nowszą wersję klawiatury Finger Keyboard tylko nie wiem czy to nada się na VGA:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=479464http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3395347#post3395347
Hej witam szanowny xcoom jak praca nad 4 bo od dłuższego czasu nie widzę żadnej informacji - pozdrawiam
Niestety nie ma jeszcze wersji dla VGA
Poszukuję trzy chętne osoby do przetestowania. Chętnych zapraszam na PM
Cytat: xcoom w Luty 28, 2009, 19:47:31Niestety nie ma jeszcze wersji dla VGAJuż jest. Jest to taka sama wersja jak ta którą zamieszczałem na tym forum.
Sprawdź w Ustawienia -> Połaczenia -> USB do PC czy przypadkiem nie masz na stałe przypisanego połączenia ActiveSyn
Wgrałem klawiaturę, ale nie wyświetla mi przycisków (kursory) PageUP, Down, Home i End na klawiaturze numerycznej o raz nie działa przycisk End
Hej XcooM, kiedy wypuscisz rom 8.4 Normalnie doczekać się nie mogę.
A czy będzie wersja Light czy tylko Full bo po aktualnym Twoim ROMie czuję taki jakiś nadmiar tymi wszystkimi programami a i tak większości nie używam a zawsze można sobie samemu dograć to co się potrzebuje. Wersja Light tylko z pozostawionymi Tweakami jest jak najbardziej preferowana A nie chcę już instalować tej samej wersji co mam tylko Light bo zawsze chcę coś najnowszego więc jak będzie wersja Light to ją bardziej będę preferował
...Na mojej stronie jest nowy ROM 2.03.408.3 w wersji fabrycznej (tyle że przetłumaczony na PL), jest również kuchnia do niego, tak więc każdy może utworzyć swoją wersji light...
Z ciekawości - które programy wg Ciebie są zbędne w FireRomie?
CytujZ ciekawości - które programy wg Ciebie są zbędne w FireRomie?Wiem, że to nie do mnie, ale MusicID który jest wrzucony to trial, więc nie ma sensu go trzymać chyba.