Fire ROM - wielki szacun dla twórcy

. Wsześniej po brandowanej Erze miałem full'a i była jakaś masakra, telefon doprowadzał mnie do szału... Postanowiłem coś z tym zrobić i potestować innych - trafiłem na Fire'a i szok - TAK powinien wyglądać ten telefon, gdy go dostałem ze sklepu. Idzie jak wicher w polu, wreszcie wszystko ładnie kolorystycznie dobrane i każda funkcja na swoim miejscu.
Potwierdzam to co koledzy o bluetooth - mam słuchawkę Jabra Cara i po drugiej rozmowie nic nie słychać, przełącza się mikrofon, przestawia się lista kontaktów w jakiś dziwny mini tryb.
Do pełni szczęścia brakuje tylko czarnego diamentowego kalendarza, który nieraz wala się na screenach po różnych forach (chyba w wersji HD on już jest dodany) jak i wymiana kalkulatora na ten nowy co to obracając telefon zmienia się na naukowy.
Jak narazie testuje dalej i nie mam ochoty szukac dalej

Xcoom jesteś WIELKI

PS Czy nie dało by się tego tematu przypiąć w dziale "ROMy i Kuchnie PL" - strasznie ciężko go odnaleźć i sam trafiłem przypadkiem. Za jakiś czas pewnie zniknie w gąszczu innych tematów i byłaby to wielka strata dla "milionów słuchaczy"...