xcoom moglbys wrzucic ta oryginalna tapete fire z Twojego ROMu? Chyba ze gdzies ja moge znalesc w telefonie.
Na pewno znikneły dźwięki dzwonków z poprzedniej wersji tam był wybór tu trzeba się zadowolić czterema sztukiamisp. w którym katalogu są przechowywane dźwięki aby sobie dograć?pod "zieloną" słuchawką było wejście do kontaktów teraz klawisz nie ma nic przypisane.
wrzuciłem wersje 12 MB lite. xcoom pisałeś że znajdują się tam tweaki, ale gdzie one są?
hej wgralem fula PP0 w sumie to zapierdziala np lepiej mi Automapa 5.3 dziala naprawde fajny romiknarazie znalazlem jedno ale: po wejsciu do programy > narzedzia > Raport doreczen albo HTC Ext fun wł wył -> wyskakuje "..../script/internal.. not found , waiting for existance (storage card not inicialized) ? 4 3 2 1
a dokladniej
hej koledzy macie tweaki np w lite 8MB??
fix nic nie dal ;/ wgralem 2 raz + SR i nic
Cytat: moremo w Luty 03, 2009, 20:45:03fix nic nie dal ;/ wgralem 2 raz + SR i nic zapomniałem dodać - po wgraniu fixa trzeba koniecznie uruchomić cir w narzedziach
czy do icontact trzeba sobie dograć smart touch czy domyślnie jest to ustawione?czy możesz np u siebie na chomiku wrzucić mp3 trimmer i one note mobile które usunąłeś?
Fajna działająca aplikacja o kursach walut / z kąd pobiera dane?/ bo chyba sie dziś nie zgadzają ale jeszcze sprawdzę.
Powiedz mi o co chodzi z tym PagePool ? 8mb czy 12 MB
to chyba zaduzo plikow z tlumaczeniem polskim xcoom z manilli wywalil